Kaksosten vuosihoroskooppi 2022

Kaksosten vuosihoroskooppi 2022: Suhteesi rahaan on tasapainoinen. Sinä et suorastaan kylve rahassa, mutta toisaalta et joudu kärsimään rahanpuutteestakaan... Perhe-elämässä tämä vuosi voi olla hieman haastava.

Rakkaus

Kaksoset eivät viihdy yksin.

Sinkkukaksosilla onkin tänä vuonna voimakas tarve löytää kumppani rinnalleen. Mitä kauemmin joudut olemaan yksin, sitä suuremmaksi tarpeesi kasvaa. Onneksi tähdet ovat tänä vuonna puolellasi. Voit hyvinkin löytää rakkauden, mutta et ehkä aivan lähiympäristöstä. Suuntaa siis katseesi kauemmaksi, netin kautta sekin onnistuu, jos ei muuten.

Parisuhteessa eläville kaksosille vuosi 2022 ei ole kovin helppo. Suhde voi joutua koetukselle, sillä erilaisia kriisejä, riitoja ja hankaluuksia riittää. Jos rakkautenne on kuitenkin tarpeeksi voimakasta ja tunnette olevanne toisillenne luodut, selvitätte kyllä hankaluudet.

Joidenkin kaksosten elämään saattaa eksäkin yrittää palata sekoittamaan pakkaa. Kerro heti kumppanillesi, ettet haikaile menneisyyteen, ethän? Tee myös eksälle selväksi, että olet mennyt elämässäsi eteenpäin, niin menneisyys ei pääse vahingoittamaan nykyistä parisuhdettasi.

Perhe

Perhe-elämässä tämä vuosi voi olla hieman haastava. Kaipaat enemmän tilaa ja omaa rauhaa, joten tiivis yhdessäolo perheen kanssa voi ahdistaa sinua. Siksi otatkin hieman etäisyyttä. Mitä suurempi etäisyys on, sitä paremmaksi välit perheeseesi muuttuvat.

Ystävät

Ystävissä on se hyvä puoli, että ystävät voi valita, toisin kuin perheen. Sinun ei ole pakko pitää ystävinäsi ihmisiä, jotka eivät selvästikään ole ystävyytesi arvoisia. Jos ystävä ottaa yhteyttä vain silloin, kun tarvitsee sinulta jotakin, hän ei todellinen ystävä olekaan.

Työ ja ura

Kaksoset etsivät koko ajan uutta työelämässä. Sinä et todellakaan jämähdä paikoillesi.

Tänä vuonna sinulla on hyvät mahdollisuudet saada haluamasi. Sinä joko löydät uuden työpaikan tai siirryt ehkä uusiin tehtäviin saman firman sisällä. Älä kuitenkaan pidä liikaa kiirettä käänteissäsi, vaan tarkastele jokaista mahdollisuutta ensin tarkkaan. Hyvää ei kannata vaihtaa vähemmän hyvään pelkästä vaihtelunhalusta. Joillekin kaksosille voi sitä paitsi riittää vaihteluksi myös se, että muuttaa hieman työskentelytapojaan tai muokkaa työpistettään, vaikka pysyy samassa vanhassa työpaikassa ja tehtävässä.

Raha

Suhteesi rahaan on tasapainoinen. Sinä et suorastaan kylve rahassa, mutta toisaalta et joudu kärsimään rahanpuutteestakaan. Tulosi vaihtelevat tänä vuonna, joten ajoittain rahaa on käytössäsi enemmän ja ajoittain vähemmän. Keskimäärin tulet kuitenkin oikein hyvin toimeen, kunhan et antaudu ylettömälle tuhlailulle rahakkaampinakaan kuukausina.

Opiskelu

Sinnikkyyttä ja kovaa työtä tarvitaan tänä vuonna, jotta saisit opintosi etenemään aikataulussa. Yritä jättää huvitukset vähemmälle ja suhtaudu opintoihisi vakavasti, niin huomaat niiden alkavan sujua huomattavasti paremmin.

Terveys ja hyvinvointi

Mielialasi vaihtelee tänä vuonna nopeasti, ja sinun voi olla vaikeaa rauhoittua aloillesi. Lepoa tarvitsee kuitenkin jokainen, sinäkin, sillä muuten et jaksa selvitä arjen haasteista, joita sinulla on paljon jo ennestään ja poimit niitä vielä koko ajan lisää. Sinun onkin opittava löytämään tasapaino työn ja levon välille.

Katso myös: Astetta paremmat uudenvuodenlupaukset – entä, jos kokeilisit näitä?

Astetta paremmat uudenvuodenlupaukset – entä, jos kokeilisit näitä? 0:48

Lue myös:

    Uusimmat