Skorpionin vuosihoroskooppi 2022

Skorpionin vuosihoroskooppi 2022: Tämä vuosi on sinulle ammatillisesti erittäin tärkeä. Valmistuminen saattaa olla jo käsillä! Rahallisesti vuosi on hyvä, ja on syytä ollakin, sillä niin paljon sinä teet tänä vuonna töitä...

Rakkaus

Rakkaus vaatii työtä, sen saavat skorpionit tänä vuonna huomata. Jos rakkautta kuitenkin riittää, ei niin suuria vastoinkäymisiä olekaan, ettei niitä voisi ratkaista.

Rakkaasi voi tuntea välillä epävarmuutta ja pelkää, ettet rakasta häntä enää. Jos rakkautesi ei ole loppunut, osoita se hänelle. Älä anna työn ja muiden kiireiden rakentaa kuilua välillenne. Jos kuilu kasvaa liian suureksi, sitä voi olla vaikea ylittää.

Kesällä on onneksi enemmän aikaa myös parisuhteelle. Silloin voit omistautua rakkaallesi, ja se näkyy heti positiivisesti suhteessanne. Jollette ole vielä virallistaneet suhdettanne, saatat yllättää rakkaasi vaikka kosinnalla. Se viimeistään todistaa hänelle, ettei rakkaus väliltänne ole kadonnut mihinkään.

Sinkuille on luvassa jännittävä rakkauden vuosi. Voit tavata jonkun kiehtovan tyypin ystävien kautta, tai ehkä tämä kiehtova tyyppi jopa on joku ystävistäsi. Tästä voi hyvinkin alkaa koko elämän kestävä rakkaustarina.

Perhe

Skorpionien perhe-elämä ei ole kaikkein auvoisinta tänä vuonna. Sinun ja vanhempiesi näkemykset eroavat voimakkaasti toisistaan. Kukaan ei ole kuitenkaan täysin oikeassa, eikä myöskään täysin väärässä. Pieni etäisyys saattaa tehdä hyvää ja auttaa huomaamaan, että teillä on kuitenkin enemmän yhteistä kuin erilaista.

Ystävät

Ystävyyssuhteet ovat sinulle tänä vuonna todella tärkeitä. Vuoden lopun perheähkyn jälkeen alkuvuosi menee lähes kokonaan ystävien seurassa. Tapaat heitä niin paljon kuin vain voit. Samaan aikaan tutustut myös mielellään uusiin ihmisiin. Ystäväpiirissäsi on aina tilaa uusille mukaville tyypeille.

Työ ja ura

Tämä vuosi on sinulle ammatillisesti erittäin tärkeä.

Saatat löytää joko kokonaan uuden työpaikan tai saada uuden tehtävän nykyisellä työpaikallasi. Samalla sinun kunnianhimosi kasvaa ja alat tavoitella entistä suurempaa menestystä. Kunnianhimo on hyvä asia, mutta liiallisena se voi kääntyä sinua vastaan. Se voi sokeuttaa sinut näkemästä mitä oikeasti itse haluat, ja mitä taas teet saadaksesi valtaa ja voidaksesi näyttää muille.

Opiskelu

Sinun huomiosi saattaa tänä vuonna hieman harhailla, mutta päättäväisyyttä sinulla riittää senkin edestä. Niinpä pystyt motivoimaan ja pakottamaan itsesi tekemään sen mitä sinun pitää tehdä, ja silloin tuloksiakin syntyy. Valmistuminen saattaa olla jo käsillä, tai ainakin alat olla aivan viime metreillä opinnoissasi.

Raha

Rahallisesti vuosi on hyvä, ja on syytä ollakin, sillä niin paljon sinä teet tänä vuonna töitä. Menestyksekkään vuoden lopussa rahatilanteesi on vielä alkuvuotta parempi. Iloksesi huomaat, että rahaa on jäänyt mukavasti säästöön, vaikka olet sallinut itsellesi pientä ylellisyyttäkin.

Terveys ja hyvinvointi

Sinä teet tänä vuonna niin paljon töitä, että voit uuvuttaa itsesi sekä fyysisesti että henkisesti. Vaikka sen tiedostat, et tee juuri mitään asian korjaamiseksi. Unen puute ja väärät ruokailutottumukset vielä pahentavat asiaa. Nosta terveydestä huolehtiminen ykköseksi listallasi.

Katso myös: Astetta paremmat uudenvuodenlupaukset – entä, jos kokeilisit näitä?

Astetta paremmat uudenvuodenlupaukset – entä, jos kokeilisit näitä? 0:48

Lue myös:

    Uusimmat