Oinaan vuosihoroskooppi 2022

Oinaan vuosihoroskooppi 2022: Oinaille vuosi lupaa suotuisaa kehitystä rakkauselämässä. Tänä vuonna olet hyvin kiireinen ja kannat huonoa omaatuntoa siitä, ettei sinulla ole tarpeeksi aikaa ystävillesi...

Rakkaus

Oinaille vuosi lupaa suotuisaa kehitystä rakkauselämässä.

Jos olet sinkku, sinun ei kannata jäädä kotiin nyhjöttämään, ellet sitten halua viettää vuottasi yksin. Kotoasi sinua ei ainakaan kukaan tule hakemaan. Jos uskallat rohkeasti lähteä tutustumaan ihmisiin, voit hyvinkin löytää itsesi vuoden lopulla varattujen kirjoista.

Jos sinä ja kumppanisi taas olette tähän saakka jarrutelleet suhteenne kanssa, tämä vuosi vie suhdettanne aimo askelin eteenpäin. Luvassa voi olla muutto saman katon alle, kihlautuminen, avioituminen tai muunlainen suhteen virallistaminen.

Pitempään parisuhteessa eläneiden oinaiden kannattaa muistaa, että molemmat osapuolet tarvitsevat myös omaa tilaa. Ongelmiltakaan ette voi tänä vuonna täysin välttyä. Niitä ei kuitenkaan pidä lakaista maton alle, sillä muuten matto voi olla pian niin korkealla, että siihen kompastuu. Luottamusta, avointa keskustelua ja rakkautta tarvitaan, niin saatte suhteenne toimimaan entistä paremmin ja vuosi päättyy varsin onnellisissa merkeissä.

Perhe

Perhe-elämässä ei ole mitään suuria ja mullistavia muutoksia luvassa. Toivoisit voivasi nähdä perhettäsi useammin, mutta aina se ei yrityksistä huolimatta onnistu. Se ei silti etäännytä teitä toisistanne, sillä yhteyttä voi onneksi pitää monilla muillakin tavoin.

Ystävät

Tänä vuonna olet hyvin kiireinen ja kannat huonoa omaatuntoa siitä, ettei sinulla ole tarpeeksi aikaa ystävillesi. Yritä tehdä kaikkesi ajan järjestämiseksi. Helppoa se ei ole, etenkin jos ystäväsikin ovat yhtä kiireisiä. Ystävien tapaaminen tuo kuitenkin teille kaikille mukavaa vaihtelua kiireen keskelle.

Työ ja ura

Työasiat sujuvat tänä vuonna varsin mallikkaasti. Itsevarmuutesi auttaa sinua menestymään. Olet myös valmis antamaan työlle kaikkesi ja paahtamaan jopa yötä myöten, jos se on tarpeen. Onneksi pidät työstäsi, niin se ei edes tunnu suurelta uhraukselta.

Opiskelu

Vuosi voi olla aika haastava opiskeleville oinaille. Keskittymiskykysi on ajoittain tiessään, etkä vain tunnu saavan otetta kaikesta siitä mitä sinun pitäisi tehdä. Lopulta et oikein osaa tarttua mihinkään. Laadi itsellesi selkeä aikataulu ja pidä siitä kiinni, niin sinun ei tarvitse hyppiä päämäärättömästi tehtävästä toiseen.

Raha

Rahatilanteesi ei aiheuta sinulle tänä vuonna suurempaa huolta. Rahasi riittävät juuri sopivasti. Sinulla ei ole tarvetta ostella ylen määrin, vaan olet tyytyväinen siihen mitä sinulla on. Välillä onnistut tienaamaan myös hieman ylimääräistä, mutta senkin panet mieluiten visusti säästöön.

Terveys ja hyvinvointi

Tänä vuonna kiinnität entistä enemmän huomiota ravintoosi, ja se onkin oikein hyvä muutos. Muista kuitenkin, ettei aterian jättäminen väliin ole oikea tapa pitää linjoista huolta. Vähennä mieluummin annosten kokoa kuin aterioiden määrää. Syö lisäksi runsaasti kasviksia ja liiku enemmän.

Katso myös: Astetta paremmat uudenvuodenlupaukset – entä, jos kokeilisit näitä?

Astetta paremmat uudenvuodenlupaukset – entä, jos kokeilisit näitä? 0:48

Lue myös:

    Uusimmat