Mainos

Kaupunki ei suostunut auttamaan – lomamatkalla ollut nainen pelasti halvaantuneen koiran

Lomamatkalla ollut nainen ei voinut jättää asiaa sikseen huomattuaan rannalla vaivalloisesti liikkuvan koiran. Hän päätti pelastaa kärsivän eläimen hinnalla millä hyvänsä. 

Lomamatkalla ollut malli Meahan Penman huomasi thaimaalaisella rannalla näyn, joka kosketti häntä syvästi. Kanadalaisnainen huomasi halvaantuneen koiran, joka ryömi vaivalloisen näköisesti pitkin rantaa päästäkseen eteenpäin.

Penman ei voinut jättää asiaa sikseen, vaan riensi oikopäätä auttamaan aliravittua pentua, jonka jalat olivat täynnä haavoja. Kukaan muu ei ollut auttanut tätä vakavaan onnettomuuteen joutunutta pentua, eikä sen omistajasta ollut tietoa. Nainen ymmärsi, että jos koira ei pääsisi pikimmiten hoitoon, se saattaisi menehtyä hyvinkin pian.

Kärsinyt koira sai toisen mahdollisuuden

Penman vei koiran paikalliselle eläinlääkärille, jossa sen selkäranka todettiin murtuneeksi. Pennun huonosta kunnosta johtuen yksikään Thaimaan eläinpelastusyksikkö ei ottanut sitä suojiinsa, joten Penmanille ei jäänyt muuta vaihtoehtoa kuin yrittää kuljettaa koira kotimaahansa Kanadaan, jossa sillä olisi paremmat mahdollisuudet kuntoutua ja päästä rakastavaan kotiin.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Koiran pelastaminen ei ollut helppo homma, mutta kiitos useiden lahjoittajien, Penman onnistui keräämään kokoon summan, jolla erityistarpeita vaativa koira saatiin kuljetettua toiseen maahan.

Leoksi nimetty koira toipui yllättävän nopeasti, jo muutamassa kuukaudessa. Koirien apuvälineitä valmistava yritys lahjoitti koiralle pyörätuolin, jonka avulla se pystyy nyt liikkumaan ja elämään täyttä koiran elämää vammastaan huolimatta. Rankoista vaiheista huolimatta Leo on nyt iloinen ja tyytyväinen koira, joka sai Penmanin rohkean toiminnan ansiosta toisen mahdollisuuden.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Kiireisen työnsä vuoksi Penman ei itse voinut tarjota koiralle kotia, joten hän perustikin Leolle Facebook-sivun, jonka avulla hän löysi kuin löysikin kovia kokeneelle koiralle kasvatuskodin.

Koiran adoptoiminen antaa monelle eläimelle uuden mahdollisuuden.

8:37

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.