Mainos

”Se on onnellinen sellaisena kuin on” – kuononsa menettäneen koiran pitkä matka rakastavaan kotiin

Katukoira menetti raa'an pahoinpitelyn seurauksena kuononsa, mutta elää nyt onnellista elämää uudessa kodissa. 

Tämä koskettava tarina alkaa Egyptin Kairosta, jossa tuntematon henkilö pahoinpiteli viattoman katukoiran erittäin julmalla tavalla. Koira oli vartioimassa reviiriään, kun se havaitsi jonkun uhkaavan sen elintilaa ja alkoi haukkua. Koska koira ei lopettanut haukkumista, joku päätti hiljentää sen.

– Sen kuono oli katkaistu, jotta se ei voisi enää haukkua, kertoo eläinpelastusryhmän koordinaattori Lauren Connelly.

Koiran kuono oli vammautunut täysin. Sen nenä oli katkaistu, hampaat puuttuivat ja kieli oli täysin paljaana. Ennen kuin koira saatiin pelastettua, se nukkui autojen alla ja etsi epätoivoisesti ruokaa. Pelastusryhmä kertoo, että koiran syöminen oli vaivalloista kuonon puuttumisen vuoksi.

Useimmat tarjosivat rahaa, eivät kotia

Viime vuoden lopulla pelastetun koiran tarina alkoi levitä nopeasti sosiaalisessa mediassa. Tarina kiiri Yhdysvaltoihin saakka, jossa Katiria Declet ja hänen miehensä Wes Reed halusivat auttaa tätä kaltoinkohdeltua koiraa.

Nuori pariskunta kertoo, että useimmat ihmiset halusivat lahjoittaa rahaa koiran hyväksi, mutta kukaan ei halunnut ottaa sitä kotiinsa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Texasilaisella pariskunnalla on neljä muuta koiraa ja he kertovat huolehtivansa mielellään eläimistä, joilla on erityistarpeita.

– Halusimme hänet tänne, jotta voisimme huolehtia hänestä, Reed kertoo.

Yksi ongelma oli kuitenkin matka, sillä koiran ja pariskunnan välillä oli eroa yli 11 000 kilometriä. Koira kuljetettiin kuitenkin Atlantin yli New Yorkiin, jonne se saapui tammikuun puolivälissä. Pitkän lentomatkan jälkeen väsynyt koira vietiin välittömästi eläinlääkäriin, jossa sen uusi elämä pääsi kunnolla käyntiin.

Matkan varrella lukuisat netissä ilmoittautuneet vapaaehtoiset auttoivat koiraa sen pitkällä kotimatkalla. He dokumentoivat myös koiran matkaa kuvin ja videoin.

Koira nauttii uudesta elämästään

Uudet omistajat ovat erittäin kiitollisia kaikille vapaaehtoisille, jotka mahdollistivat tämän uskomattoman matkan.

– Olemme vihdoin saaneet pojan kotiin. Kiitos kaikille, jotka auttoivat hänet näin pitkälle. Sanat eivät voi ilmaista kiitollisuuttamme teille jokaiselle. Lupaamme, että hän on hyvissä käsissä ja pidämme teidät ajan tasalla hänen edistymisestään, pariskunta kirjoittaa koiran kunniaksi perustetuilla Facebook-sivuilla.

Anubis-nimen saanut koira sopeutui nopeasti uuteen perheeseensä ja nauttii nyt täysin rinnoin elämästään. Pariskunta on julkaissut koirasta hellyttäviä kuvia ja ideoita, joissa koira selvästi nauttii olostaan.

– Se rakastaa vaimoani, se rakastaa lapsiani. Se rakastaa tervehtiä minua ovella. Muiden koirien kanssa siitä on tullut alfauros. Se tietää, ettei siinä ole mitään vikaa. Se on onnellinen sellaisena kuin on, Reed kiteyttäää. 

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.