Mainos

Kauppias: Ilman omistajaa liikkunut koira puri asiakasta – eläin kävi myös hätiin tulleen poliisin kimppuun

Imatralla sijaitseva Vuoksenniskan K-Market sai ongelmallisen vieraan vappuaattoona. Kauppias Jarmo Rönkä sai vappuattona kassalta puhelun, jonka mukaan kaupassa oli yksinäinen koira liikenteessä. Hän sattui olemaan kaupassa ja päätti hoitaa asian itse.

– Ajattelin, että tavallinen pieni koira on päässyt asiakkaalta irti, Rönkä muistelee.

Röngälle selvisi nopeasti, että pienestä ja tavallisesta koirasta ei ollut kyse. Hän löysi käytävältä ison ja painavan, mastiffia muistuttavan, koiran haistelemassa luita.

Koiralla ei ollut pantaa tai muita tuntomerkkejä. Rönkä lähti viemään koiraa ulos ja soitti samaan aikaan hätäkeskukseen. Parivaljakon päästyä eteiseen koira hyökkäsi asiakkaan kimppuu ja puri häntä polveen.

– Kun koira ärähti ja tarttui jalasta kiinni, en kerennyt ajatella mitään, kauppias muistelee tapahtumia MTV Uutisten haastattelussa. 

Asiakas kaatui rytäkässä maahan, ja koira sinkaisi takaisin syvemmälle kauppaan. Muut asiakkaat jäivät auttamaan miestä, kun taas Rönkä lähti koiran perään.

– Luulisin, että asiakkaat ovat hämmästelleet, kun mies makaa maassa ja kauppias juoksee koiran perässä.

Hyökkäsi myös poliisin kimppuun

Rönkä sai ohjattua koiran kassasaarekkeeseen, jonka jälkeen alkoi poliisin odotus. Poliisien saavuttua paikalle koira kävi myös heidän kimppuunsa, mutta se saatiin lopulta vietyä poliisiautoon. Tapauksesta uutisoineen Uutisvuoksen mukaan koira on nyt lopetettu.

Röngälle vappuaaton episodi nousee Top3 –yllättävämpien asioiden joukkoon. Hän ei ole kuullut aikaisemmin vastaavaa tapahtuneen muissa kaupoissa.

Muiksi yllättäviksi, toisaalta kauppiaan arkipäiväänkin kuuluviksi asioiksi, hän mainitsee varkaudet.

– Olen joutunut juoksemaan näpistelijöiden perässä ja joskus myös hieman pystypainimaan heidän kanssa.  

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.