Kauneutta kolmessa sukupolvessa – Heidi Klum yhteiskuvassa äitinsä ja teini-ikäisen tyttärensä kanssa

0:13
Heidi Klum antautui intohimoiseen suuteluun nuoren kitaristipoikaystävänsä kanssa

Heidi Klumin tytär on ollut viime aikoina julkisuuden valokeilassa. 

Ex-huippumalli Heidi Klum nousi otsikoihin, kun hän poseerasi 16-vuotiaan tyttärensä Lenin kanssa Saksan Voguessa. Leniä ei olla nähty aiemmin julkisuudessa, sillä Klum on varjellut lastensa yksityisyyttä leijonaäidin ottein.

Ex-huippumalli totesi kuitenkin hiljattain People-lehden haastattelussa, että hänen tyttärensä on nyt tarpeeksi vanha astuakseen julkisuuden valokeilaan. 

Päätöksen myötä Leni on ollut esillä näkyvämmin myös Klumin somekanavissa. Ex-huippumalli julkaisi Instagram-tilillään harvinaisen yhteiskuvan, jossa poseeraa Lenin ja äitinsä Ernan kanssa.

Kuvassa kolmikko on studiolla, jossa äidistä ja tyttärestä otettiin kansikuvat. 

Klum on hyvin ylpeä tyttärestään, joka poseerasi ensimmäistä kertaa mallina Voguessa. 

– Tiedän, että tyttärenäni oleminen ei ole aina helppoa. Sinulla ei ole koskaan ollut mahdollisuutta kasvaa "normaalilla tavalla". Mutta mikä on normaalia? Kolmen erilaisen isän kanssa kasvaminen ei luultavasti myöskään. Mutta sinulla on kyky saada kaikesta paras irti. Ja sanoisin, ettei mikään niistä vahingoittanut sinua – päinvastoin: olet itsevarma nuori nainen, joka taistelee tavoitteidensa puolesta, Klum hehkutti tytärtään aiemmin sosiaalisessa mediassa. 

Leni Klum, oikealta nimeltään Helene Boshoven Samuel, on Heidi Klumin ja italialaisen entisen F1-tallipäällikön Flavio Briatoren ainut yhteinen lapsi ja vanhin Heidi Klumin neljästä lapsesta. Leni Klumin kolmen nuoremman sisaruksen isä on brittimuusikko Seal. Vuonna 2019 Heidi Klum meni naimisiin Tokio Hotel -yhtyeestä tunnetun Tom Kaulitzin kanssa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja