Kauneusleikkaukset ovat Katrille tuttuja: Ikä ei estä silikonirintojen hankkimista

Katri* on elänyt rintaimplanttien kanssa jo 12 vuotta. Huuliinsa hän otti täytettä 40-vuotiaana. Katri sanoo silikonien parantaneen hänen elämänlaatuaan.

Kaksitoista vuotta sitten Katri päätti hankkia itselleen silikonirinnat. Fitnessiä harrastaneen naisen dieetti oli kadottanut rasvan omista rinnoista.

– Olin aina ennen ollut isorintainen, ja halusin olla se sama povekas ihminen edelleen. Eivät sellaiset "kansallispuvun taskut" ole houkuttelevan näköiset, Katri toteaa.

Katri sanoo silikonien olevan tavallinen ilmiö fitness-maailmassa.

– Fitness-kilpailijoista joka toisella on täytettä rinnoissa. On valitettavaa, mutta totta, että kyllä implanttien hankkiminen vaikutti tasooni.

Elämänlaatu parani

Leikkaus sujui hyvin, ja Katri toipui nopeasti. Lopputulos oli mieleinen.

– Kyllä se paransi elämänlaatuani. Olin sairastanut vakavan sairauden, ja se oli muuttanut elämänasennettani. En pelännyt leikkausta.

Katri uskoo, etteivät kaikki tuttavat edes huomanneet hänen käyneen leikkauksessa. Kukaan ei ole koskaan ottanut aihetta puheeksi.

– Jos joku asiasta kysyisi, kertoisin kyllä asiasta.

Rinnat kohotettiin ja huulet täytettiin

Nelikymppisenä Katri otti täytettä myös huuliinsa. Lisäksi hänelle on tehty ihon kollageenihoitoja.

– Lähinnä se oli uteliaisuutta. Halusin tietää, miltä näyttäisin. Mutta toki myös halusin sitä. En pelkää mitään. Jos jotain harkitsee ja se on mahdollista toteuttaa, niin siitä vaan, Katri naurahtaa.

Vuosi sitten Katri kävi toistamiseen leikkauksessa. Tällä kertaa implantit vaihdettiin ja povea kohotettiin.

Tiina Jylhä konsultoi minua, ja hoito oli todella hyvää. Olisin voinut jäädä lomailemaan sinne. Olin tällä kertaa jopa vielä tyytyväisempi lopputulokseen kuin ensimmäisellä kerralla.

Katrin mielestä ikä ei ole este kauneusleikkauksille. Rintaimplantit antavat hänen mielestään ryhtiä kaikenikäisille naisille. Jos terveys on hyvä ja psyyke tasapainossa, Katri kehottaa tarttumaan tilaisuuteen.

– Olen nähnyt upeita naisia, jotka ovat yli kuusikymppisinä hankkineet ensimmäiset rintaimplanttinsa. Miksei heillä muka olisi oikeutta tehdä niin? Katri ihmettelee.

"Moni harkitsee liian kauan"

Katri sanoo liian monen naisen harkitsevan leikkausta liian pitkään.

– Hyvin moni miettii sitä kymmenen vuotta liian kauan. Jos on vuodenkin harkinnut asiaa, kannattaa ehdottomasti mennä. Leikkaus tuo naisen persoonallisuuteen uutta ulottuvuutta. Vaikka iho olisi elänyt 50 vuotta ja veltostunut, se näyttää aivan erilaiselta, kun sisälle laitetaan tukea.

Seuraavaksi katse avarammaksi

Tulevaisuudessa Katri suunnittelee menevänsä yläluomileikkaukseen.

– Sen joudun varmaan tekemään geneettisistä syistä. Luultavasti otan myös botoxia. Mutta pakaraimplantteja en välttämättä hanki, Katri nauraa.

*Nimi muutettu

Kuvat: Colourbox.com

Studio55.fi/Tuuli Lindgren


Onko sinulla tarina kerrottavanasi?

Studio55 etsii jatkuvasti mielenkiintoisia tarinoita netissä kerrottavakseen ja kannustukseksi muille vaikeassa elämäntilanteessa eläville. Oletko selvinnyt vaikeasta sairaudesta tai onko tuttavallasi takanaan aivan huikea elämä eriskummallisine sattumuksineen? Myös pienempien ja suurempien järjestöjen teot ja muiden hyväksi toimivat aktiiviset ihmiset kiinnostavat meitä.

Ota meihin yhteyttä, niin ehkä kerromme Studio55:läisille juuri sinun selviytymistarinasi. Lähetä tarinasi lomakkeen kautta tai sähköpostilla osoitteeseen studio55(at)mtv3.fi. Korvaathan osoitekentässä (at)-kohdan @-merkillä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja