Kaunarit-tähti teki päivityksen sairaalavuoteelta – onnettomuus ratsastusreissulla vei kirurgin pöydälle

Legendaarinen Sheila teki paluu Kauniit ja rohkeat -sarjaan! 0:44
Katso videolta, kun superpahis Sheila tekee paluun Forrestereiden mieliharmiksi

Ikoninen Kauniit ja rohkeat- näyttelijä Katherine Kelly Lang joutui maastoratsastusonnettomuuteen. 

Katherine Kelly Lang julkaisi Instagramissa kuvasarjan lauantaisista tapahtumista, mitkä huipentuivat henkeä salpaavista maisemista suoraan sairaalapedille. Osa kuvista ja videoista oli kuvattu ratsastusreitin varrelta, jotka Lang oli ottanut ennen kohtalokasta onnettomuutta. 

Näyttelijätär nimittäin osallistui ystävineen noin 65 kilometrin mittaiselle maastovaellukselle. Lauantaisen retken oli tarkoitus olla harjoitus ennen heinäkuussa pidettäviä ratsastuskilpailuja. 

Jos julkaisu ei näy, näet sen myös tästä

Langin seurue oli ehtinyt ratsastaa suunnitellusta reitistä vasta alle puolet, kun ikävä onnettomuus tapahtui.

– Päätin nousta hevosen selästä pahan kivikkoisen nousun aikana, jotta voin antaa hevoselleni tauon, Lang kertoo julkaisussaan.

Lang kompuroi hevon selästä noustuaan polun reunassa oleviin kiviin, jonka seurauksena hänen jalkansa taittui nilkasta 90 asteen kulmaan. Lang ei kuitenkaan ollut jäänyt neuvottomaksi.

– Väänsin jalkani takaisin paikoilleen. Se oli vaikeaa, mutta minun oli tehtävä se, näyttelijä kuvailee liiankin tarkkaan kivuliasta tapahtumasarjaa.

Onneksi onnettomuus tapahtui lähellä maantietä, sillä joku ystävällinen ohikulkija hälytti paikalle ambulanssin. Samalla kun näyttelijä kiidätettiin sairaalaan, hänen ystävänsä jäivät huolehtimaan hevosesta.

Sairaalan röntgenkuvissa selvisi, että Langin jalka oli poikki kolmesta eri kohdasta. Hänelle tehtiin pitkälle iltaan kestänyt kirurginen operaatio, jonka seurauksena näyttelijän jalkaan laitettiin tankoja, tappeja ja ruuveja.

– Painoa ei saa varata jalalle seuraavaan kuuteen viikkoon, tähti kirjoittaa.

Kaunarit-fanien ei silti tarvitse olla huolissaan sarjan tulevien juonikuvioiden osalta, jotka koskevat Langin näyttelemää Brooke Logania.

– Aion silti mennä töihin myöhemmin tällä viikolla ja yritän parantua tekemällä asioita, joita rakastan, näyttelijä kirjoittaa toiveikkaasti päivityksessään.

Katherine Kelly Lang on näytellyt Kauniissa ja rohkeissa Brooke Logania sarjan alkuajoista asti. Hänen roolihahmonsa on tunnettu on-offailustaan sarjan keskeisen henkilön, Ron Mossin ja myöhemmin Thorsten Kayen näyttelemän, Ridge Forresterin kanssa.

Lähde: Page Six

Lue myös: 

Juttua korjattu 12.5. kello 12:40: Korjattu Ridge Forresterin näyttelijän nimi, Thorsten Kayen.

Lue myös:

    Uusimmat