Ikinuori Kaunarit-tähti Katherine Kelly Lang poseeraa 80-vuotiaan äitinsä kanssa – fanit ällistyivät: "Äitisi vai siskosi?"

3:42
Salattut elämät -näyttelijät pääsivät tapaamaan kollegojaan Kauniit ja rohkeat -sarjasta. Kuinka suomen kieli luonnistui amerikkalaistähdiltä? Katso hauska video!

Kaunareiden Brooken roolista tuttu Katherine Kelly Lang julkaisi Instagramissa harvinaisen yhteiskuvan näyttelijä-äitinsä kanssa.

Kauniit ja rohkeat -sarjan Brooke Loganina tunnettu näyttelijä Katherine Kelly Lang täyttää heinäkuussa 60 vuotta, mutta ällistyttää sarjan faneja Instagramissa ikinuorella ja sporttisella olemuksellaan.

Keväällä 2020 jo toistamiseen isoäidiksi tullut näyttelijä on kertonut harrastavansa aktiivisesti liikuntaa ja viihtyvänsä muun muassa triathlonin parissa. 

Nuorekkuus vaikuttaisi kuitenkin kulkevan myös suvussa. Tämä käy ilmi hänen äitienpäivänä Instagramissa julkaisemastaan kuvasta, jossa Kelly Lang poseeraa 80-vuotiaan näyttelijä-äitinsä Judy Langin kanssa.

– Hän on upea sekä sisältä että ulkoa. Hän on opettanut minulle valtavasti uskomattomia asioita ja olemme tehneet yhdessä monta seikkailua, Katherine Kelly Lang kirjoitti.

– Elämäni ei olisi samanlaista ilman häntä. Hän on kaikkein rakastavin ihminen, jonka tunnen, ja kaikki jotka hänet tuntevat, tuntevat samoin. Rakastan sinua äiti.

Kuva äidistä ja tyttärestä sai Kelly Langin Instagram-seuraajat ällistymään.

– Wau, onko tässä äitisi vai siskosi? eräs ihaili.

– Hän on uskomattoman kaunis, toinenkin ihasteli.

– Olette molemmat inspiroivia ja upeita naisia, kolmas kehaisi.

Kelly Langilla on kolme aikuista lasta. Hänestä tuli ensimmäisen kerran isoäiti vuonna 2018, kun hänen tyttärensä sai perheenlisäystä.

Näyttelijä on ollut mukana Kauniit ja rohkeat -sarjassa sen alusta asti, eli jo yli 34 vuotta. Brooken lisäksi muista sarjan alkuperäisistä hahmoista mukana on enää John McCookin näyttelemä Eric Forrester.

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja