Baseball-pelaajan tragedia: Vaimo, anoppi ja 1-vuotias poika tapettiin – murhasta epäilty lanko otettiin kiinni alastomana kadulla

Baseball-tähden vaimo, anoppi ja 1-vuotias poika tapettiin – murhasta epäilty vaimon veli otettiin kiinni alastomana kadulla 1:26

Yhdysvaltalaisen baseball-pelaajan Blake Bivensin, 24, elämä järkkyi tällä viikolla, kun hänen vaimonsa, pieni poikansa ja anoppinsa löydettiin kuolleina Virginian osavaltiossa.

Teosta epäillään Bivensin 25-vuotiaan vaimon Emilyn 18-vuotiasta veljeä. Häntä syytetään murhasta.

Epäillyn murhaajan kiinniottoa edelsi erikoinen tilanne, kun hän joutui takaa-ajetuksi ollessaan alasti. Operaation osallistui noin sata poliisia.

Artikkelin videolla näkyy, kuinka alaston karkulainen otetaan kiinni keskellä katua.

"Elämäni tuhoutui"

Torstai-iltana paikallista aikaa Bivens kirjoitti koskettavan tekstin Instagramissa. Hänen julkaisemassaan kuvassa ovat kuolleet perheenjäsenet kolmessa sukupolvessa.

– Kaksi päivää sitten sydämeni muuttui tuhkaksi. Elämäni, jollaisena sen tiesin, tuhoutui. Se kipu, jota minä ja perheeni tunnemme on sietämätöntä eikä sitä voi pukea sanoiksi, Bivens kirjoitti.

Poika Cullen oli kuollessaan vain 14 kuukauden ikäinen.

– Suloinen poikani, iskä rakastaa sinua niin paljon. En voi hengittää ilman sinua.


Bivens pelaa ammattilaisena MLB-seura Tampa Bay Raysin farmijoukkueessa Montgomery Biscuitssa. Instagram-julkaisussaan hän lähettää myös kiitoksena molemmille baseball-seuransa joukkueille, jotka antoivat tukensa pelaajalle surun keskellä.

Biscuitsin kaksi seuraavaa ottelua peruttiin Bivensin perheen kohtaaman tragedian vuoksi.

Lähteet: CNN, USA Today

Lue myös:

    Uusimmat