Kauden tavoitteestaan jäljessä oleva RoPS hakee vahvistuksia riveihinsä – "Kahta pelaajaa etsitään"

Viime kaudella SM-hopeaa Veikkausliigassa napannut RoPS on taistellut tällä kaudella vaikeuksien kanssa. Tavoitteistaan jäljessä oleva joukkue etsii riveihinsä vielä vahvistuksia.

RoPS nappasi seurahistoriansa toisen SM-hopean viime kaudella. Käynnissä olevalla kaudella joukkueen peli ei ole vielä kulkenut yhtä mallikkaasti. Kuuden parhaan joukkoon, ja sitä myötä niin sanottuun mestaruussarjaan tavoitteleva joukkue on tällä hetkellä Veikkausliigan kymmenentenä.

– Pelaajat ovat sen tavoitteen tehneet ja siitä pidetään kiinni niin pitkään kuin se on matemaattisesti mahdollista. Olemme tehneet loppukaudelle konkreettisen tavoitteen, miten me hoidetaan se, päävalmentaja Pasi Tuutti kommentoi.

Aberdeenille Eurooppa-liigan karsintojen ensimmäisellä kierroksella pudonnut RoPS hakee vielä loppukaudeksi vahvistuksia joukkueeseensa. Todennäköisiä lähtijöitä ei ainakaan vielä ole tiedossa.

– Lähtijöistä ei ole mitään tietoa. Korviini ei ole kantautunut, että olisi konkreettisia tarjouksia kenestäkään. Kahta pelaajaa etsitään, yhtä keskikentälle ja yhtä hyökkääjää, Tuutti paljastaa.

Lue myös:

    Uusimmat