Kauan kaivattu ominaisuus tulossa Instagramiin – kuulutko testiryhmään?

Instagram testaa uutta ominaisuutta, jonka avulla käyttäjät voivat jakaa toisten päivityksiä Stories-osiossa. Uusi ominaisuus näkyy tällä hetkellä vain pienelle joukolle käyttäjiä.

Instagram kertoo TechCrunchille testaavansa parhaillaan uutta ominaisuutta, jolla käyttäjä voi liittää toisten käyttäjien julkisia päivityksiä osaksi omaa Stories-julkaisuaan. Sen avulla olisi mahdollista esimerkiksi kommentoida julkkisten päivityksiä.

Ominaisuus näkyy nyt vain pienelle ryhmälle käyttäjiä, kertoo The Verge.

Jaa-toiminto muuttuu

Zachary Shakked näyttää Twitter-päivityksessään, että uusi painike löytyy Share-toimintoa napauttamalla.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Shakked kertoi Twitterissä, että Story-osiossa voi muokata esimerkiksi päivityksen kokoa ja pyöräyttää sen haluamaansa asentoon.

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos käyttäjä ei halua muiden jakavan eteenpäin omia julkisia päivityksiään, sen voi kieltää muuttamalla yksityisyysasetuksia. Tämä onnistuu menemällä Asetukset-valikossa Tarinan Asetukset -kohtaan. The Vergen mukaan estämisen pitäisi olla mahdollista, vaikka jako-ominaisuutta ei vielä omassa sovelluksessa olisikaan.

* * *

Viisi näppärää vinkkiä Instagramin käyttöön

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja