Katy Perry osti vierekkäiset maapalstat – ökykartano vireillä?

Poptähti Katy Perry hankki itselleen oikean megatontin, kun laulaja osti kolmen maa-alueen yhdistelmän, joilla on yhteensä kaksi luksustaloa.

Vaikka laulaja Katy Perry laittoi hiljattain myyntiin, ei hän jäänyt odottelemaan kauppojen onnistumista ennen uuden luksuskodin ostamista. Päinvastoin – Perry osti uusia koteja kaksin kappalein ja aivan toistensa naapureista!

Perry maksoi yhteensä 8,7 miljoonaa euroa saadakseen omakseen Hollywood Hillseiltä kolme vierekkäistä maapalstaa, joilla on yhteensä kaksi taloa ja tilaa reilun puolentoista hehtaarin verran. Kummankin talon pihalta löytyy erilliset vierastalot.

Halvempi ostetuista kohteista koostuu kahdesta palstasta, joista toinen on tyhjä ja toisella on yksikerroksinen talo, joka aiemmin kuului Conan O'Brienin talk show'stakin tutulle Springsteen-rumpalille, Max Weinbergille. Weinberg puolestaan osti talon näyttelijäsisaruspari Jake ja Maggie Gyllenhaalin vanhemmilta ja myi sen myöhemmin öljyperijätär Aileen Gettylle, joka omisti jo ennestään toisen Perryn ostaman palstan, jolla on yli 350 neliömetrin kokoinen talo.

Perry aikoo huhujen mukaan yhdistää maa-alueet ja rakentaa tilalle ylellisen luksuskartanon.


LUE MYÖS:


Hannakaisa Taskinen/Jokakoti.fi

Lähde: Radar Online/The Real Estalker

Kuva: Splash News

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja