Katso kuvat – Ellen DeGeneres myi jälleen puolisonsa kanssa luksusmaatilansa hulppeaan hintaan

Ellen DeGeneres jumissa Kalifornian hurjissa oloissa 0:38
Ellen DeGeneres oli jumissa Montecitossa, kun Kaliforniassa tulvi aiemmin tammikuussa.

Juontaja Ellen DeGeneres ja Portia de Rossi päättivät jo toistamiseen luopua Monteciton ökymaatilastaan.

Juontaja Ellen DeGeneres ja hänen puolisonsa näyttelijä Portia de Rossi ovat myyneet Monteciton maatilansa 21 miljoonan dollarin, eli noin 19,4 miljoonan euron, hintaan. Tietojen mukaan ostajat ovat Bumble-deittisovelluksen perustaja Whitney Wolfe Herd ja hänen miehensä Michael Herd. Herdien yhteenlaskettu nettovarallisuus ylittää 740 miljoonaa dollaria, eli noin 683 miljoonaa euroa.

Pariskunta maksoi tilasta aikoinaan 7 miljoonaa dollaria, eli noin 6,5 miljoonaa euroa. Tila on myyty ennenkin, sillä DeGeneres ja de Rossi teettivät kiinteistöön syksyllä 2017 nopean peruskorjauksen, ja myivät maatilan sen jälkeen Tinderin perustaja Sean Radille 11 miljoonalla dollarilla, eli noin 10,2 miljoonalla eurolla. Vuonna 2021 Rad myi tilan takaisin pariskunnalle takaisin 14,3 miljoonalla dollarilla, eli noin 13,2 miljoonalla eurolla.

Hinnan kehitys tarkoittaa, että tila kolminkertaisti arvonsa alle viidessä vuodessa.

Maatila sijaitsee kuuden hehtaarin tontilla, joka on yksityistä, aidattua aluetta. Talo on rakennettu vuonna 1875.

Päärakennuksen lisäksi tontilla on kolme lisärakennusta, joita yhdistää katettu veranta. Tontilla on niin ikään oliivitarha, puutarha sekä ulkoterassi, jossa on takka. Siellä on myös hevosten kanssa viihtyvälle ihanteelliset puitteet, kuten ratsastuskehä, neljän karsinan hevostalli ja suuri navetta sekä kouluratsastusalue.

DeGeneres ja de Rossi omistavat edelleen useita muita Santa Barbaran alueen kiinteistöjä, mukaan lukien merenrantakompleksin ja viehättävän mökin Monteciton Hedgerow Districtissä sekä kaksi muuta pientä Montecito-mökkiä. Viime marraskuussa he maksoivat myös 29 miljoonaa dollaria, eli noin 26,8 miljoonaa euroa, muotisuunnittelija Tom Fordin entisestä Bel Airin tilasta.

Mitä tulee maatilan ostaneeseen Herdin perheeseen, heillä on tiettävästi edelleen ylellinen ensisijainen asuinpaikka Austinissa, Texasissa.

DeGeneres lopetti supersuositun keskusteluohjelmansa 19 vuoden jälkeen vuonna 2022. Ohjelman viimeinen jakso esitettiin Yhdysvalloissa 26. toukokuuta.

Lähde: Dirt

Lue myös:

    Uusimmat