Katsovatko miehet kumppaninsa läheisiä "sillä silmällä"? Miehet vastaavat

Onko miehillä tapana katsoa kumppaninsa läheisiä "sillä silmällä"? MTV Lifestyle otti selvää.

"Kysymys, jonka kaikki naiset haluavat kysyä, mutta vastausta eivät halua kuitenkaan kuulla; Katselevatko miehet naisen kavereita/sukulaisia/sisaruksia seksuaalisessa mielessä? Ja tulevatko nämä mietteet miesten mukana kotiin, kenties vällyjen väliin ajatuksissa?" nimimerkki Epätietoinenko kysyy.

Näin miesraati vastasi kysymykseen:

"Hei Epätietoinenko! Ole huoleti, kaikki miehet katselevat kavereitasi/sukulaisiasi/sisaruksiasi seksuaalisessa mielessä. En kuitenkaan ala väittämään, että miehet näitä asioita sen kummemmin miettivät enää kaverisi lähdettyä paikalta. Eli tuskin sänkyyn asti tuovat, ellet sitten satu olemaan erittäin hyvägeenistä sukua. Mutta tuolloinhan sinulla itselläsi ei pitäisi olla mitään hätää."
– Mies, 37, naimisissa

"Eivätkös kaikki miehet katsele aina kaikkia vastaantuleviakin seksuaalisessa mielessä, joten miksei sinun kavereita, sukulaisia... jne? Aina ajatellaan sängyssä muita, ei koskaan sitä kenen kanssa oikeasti ollaan. Pientä stereotypiaa havaittavissa vai mitä?

Todellisuudessa kaikilla meillä on fantasioita. Osaan voi liittyä joku tuntemamme henkilö, tai ainakin antaa inspiraatiota siihen. Tämä ei tarkoita sitä, että sängyssä ajateltaisiin toista naista, jos ajatellaan niin sitten suhteessa on jotain vikaa. Miehet katselevat toisia naisia, siinä missä naiset katselevat toisia miehiä. Tässä ei ole välttämättä mitään seksuaalista, heidän ulkonäkönsä vain viehättää sillä hetkellä."
Mies, 32, sinkku

"Kyllähän niitä tulee katsottua eikä varmasti oo sellasta miestä joka ei niin tekisi. Sänkyyn asti ne ajatukset eivät kyllä tule tai jos jollakin tulee niin sitten saattaa kyllä olla jo jotain muutenki vialla siinä parisuhteessa. Aika harmitonta tuommonen katselu kumminki on, en usko että heikentää tunteita sitä omaa siippaa kohtaan."
– Mies, 25, parisuhteessa

"Takertelin ymmärryksen kanssa jo kysymyksen ensimmäisessä lauseessa, että ”kysymys jonka kaikki naiset haluavat kysyä jne”... En tunne ketään, jonka mielessä tällainen pyörisi, mutta väitän, että vain harva miettii kavereita/sukulaisia/sisaruksia seksuaalisessa mielessä. Ehkä joku tykkää jonkun kropasta tai ihastuu henkilöön, mutta että alkaisi miettii enempää... Varmaan heitäkin on, mutta ei tarvitse siitä yöunia menettää.

Väitän myös, että naisilla on yhtälailla haaveita palomiehistä, tummista miehistä, merimiehistä, bändipojista ja yhtä lailla ne ajatukset seuraavat kotiin vällyjen väliin, jos ne sinne haluaa johdattaa. Uskon silti siihen, että järki aina voittaa. Kun aikoinaan seurustelin haaveilin välillä toisesta elämästä ja lottovoitosta, mutta en mä niitä miettiny kun vaimon päällä suoritin petijuttuja.

Se, mitä hän mietti… – en tiedä eikä kiinnosta. Katseleminen on kivaa. Haaveileminen on jännää ja normaalia, mutta silloin, kun siitä tulee pakkomielle ja ajatus kohteesta ei katkea, niin pitää miettiä, onko oikeassa suhteessa ja pitääkö miettiä uutta suuntaa elämälleen ennen kuin joku satuttaa toista."
Mies, 46, sinkku

"Haaveilen paljonkin puolison kavereista ja sukulaisista ja ylipäätään muista naisista. Haaveet ovat useinkin seuranneet minua kotiin ja vällyjen väliin. Minulla haaveilu on jopa hieman ylikehittynyt osittain monimutkaisen ja repaleisen lapsuuteni ja nuoruuteni takia. Seksuaalisuuteni kehittymiselle ja käsitykselleni normaalista parisuhteesta oli kotona huonot lähtökohdat. Asia on vaikeuttanut elämääni useampien pettämisien ja muiden asiaan liittyvien toimieni takia. Ongelmaan on onneksi löytynyt apua terapian ja itsetutkiskelun kautta."
– Mies, 36, naimisissa

"Kyllähan omien kriteerien perusteella viehättäviä naisia katsoo ihan mielellään. Ja se oikeasti onnistuu jopa ihan ilman seksuaalisia ajatuksia tai fantasioita! Vällyjen välissä parhautta on keskittyä omaan kumppaniin, ei sinne sukulaisia, kavereita tai sisaruksia tarvita."
Mies, 35, naimisissa

Mitä olet aina halunnut kysyä miehiltä? Kysy rohkeasti täyttämällä kysymyslomake!

Esimerkiksi näitä asioita on jo kysynyt miehiltä:

Onko sinua askarruttanut naisena muiden naisten mietteet? Vai etkö miehenä ymmärrä naisten ajatusten juoksua? Nyt voit kysyä mitä tahansa, mitä olet aina halunnut kysyä naisilta! !


(MTV LIFESTYLE)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja