Mainos

Katsomo on nyt mtv – kotimaiset ohjelmat katseltavaksi jo vuorokauden vaihtuessa!

1:34

MTV on uudistanut ohjelmien suoratoistopalvelunsa mtv-palveluksi parantaakseen kuluttajien mahdollisuutta katsoa suosikkiohjelmiaan entistä aikaisemmin. MTV tuo päivittäisen kotimaisen ohjelmasisältönsä mtv-palvelussa katsottavaksi heti vuorokauden vaihtuessa. 

MTV Katsomo on nyt siis nimeltään mtv, ja se löytyy osoitteesta mtv.fi. MTV Uutisten verkon uutisjutut löytyvät osoitteesta mtvuutiset.fi.

Parannuksia suoratoistopalveluun tehdään, sillä videokulutus on ennätyksellisessä kasvussa. MTV:n tavoitteena on olla digitaalisen videokulutuksen edelläkävijä.

– Muutoksen myötä kaikki päivittäiset kotimaiset tv-ohjelmamme, kuten Salatut elämät, julkaistaan palvelussa katsottavaksi jo vuorokauden vaihtuessa. Ulkomaisissa ohjelmissa muutos tulee voimaan vaiheittain, jahka sopimuksia saadaan neuvoteltua. Kaikki liveohjelmat, kuten suuret viihdeshow’t ja ajankohtaisohjelmat ovat puolestaan katsottavissa suorana samaan aikaan lineaarilähetysten kanssa, kertoo liiketoimintavastaava Tapio Haaja.

Supersuosittu Love Island Suomi 

Uudistuneen mtv-palvelun käyttö on kasvanut kuluvan vuoden aikana 45 prosenttia edellisvuoteen verrattuna. Lokakuu oli kaikkien aikojen katselluin kuukausi, jolloin videokäynnistyksiä oli lähes 20 miljoonaa.

Suurin yksittäinen kasvun tekijä on ollut Love Island Suomi, joka on myös kaksinkertaistanut 15-24-vuotiaiden käytön palvelussa. Uudessa mtv-palvelussa rekisteröityneitä käyttäjiä on jo yli 2,1 miljoonaa.

– Videoiden kulutus kasvaa kovalla vauhdilla, joten uudella mtv-palvelulla vastaamme selkeään tarpeeseen. Mtv-palvelu mahdollistaa lisäksi uusia toiminnallisuuksia mainostajille, kertoo MTV:n toimitusjohtaja Jarkko Nordlund.

Uutisten rooli kasvaa merkittävästi lisää, kun MTV Uutiset Live aloittaa ympärivuorokautiset uutiset mtv:ssä vuoden 2019 alussa. Samalla palveluun tuodaan uudistettu uutisosio, joka mahdollistaa päivän uutisten seuraamisen helposti livenä ja jälkikäteen. 

Lisää aiheesta

  Aiemmat livelähetykset

  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja