Mainos

MTV laittaa syksyn ohjelmistonsa uusiksi – toimitusjohtaja kommentoi

3:12

MTV:n kanavilla on syksyllä 2016 tarjolla enemmän kotimaisia ohjelmia kuin koskaan aiemmin.

MTV julkisti huhtikuussa hakevansa uutta kasvua kotimaisen viihteen avulla ja tuplaavansa kotimaisen sisältönsä budjetin. Päätös laitetaan täytäntöön pikavauhtia ja se tulee MTV3-kanavalla muuttamaan jo tämän syksyn ohjelmakartan. Uuden linjauksensa mukaisesti MTV3 vaihtaa jokaisen illan parhaan katseluajan ohjelmistonsa asteittain täysin kotimaiseksi.

– Olemme hyvässä vauhdissa koko ajattelu- ja toimintatapamme uudistamisessa. Televisioyhtiön tulee elää katsojiensa kanssa luoden ja ylläpitäen yhteisöllisiä elämyksiä ja ilmiöitä. Koska meidän katsojamme ovat Suomessa, haluamme tarjota heille Suomen laadukkainta ja turvallisinta kotimaista sisältöä. Syksyllä MTV3-kanavan parhaan katseluajan ohjelmisto on jo täysin kotimainen, kertoo MTV Oy:n toimitusjohtajana tammikuussa aloittanut Jarkko Nordlund.

Uusiin kotimaisiin ohjelmiin panostamisen ohella MTV tekee parhaillaan myös MTV Katsomo -verkkopalveluunsa merkittäviä parannuksia. Uudistusten myötä MTV tuo kaiken sisältönsä päätelaitteesta ja alustasta riippumatta mahdollisimman helposti nautittavaksi.

– Ohjelmiston kotimaistaminen on vahva kannanotto laadukkaan suomalaisen sisällön puolesta. Television ja liikkuvan kuvan kuluttaminen kasvaa koko ajan ja MTV:n tehtävä on olla suomalaisen elämysbisneksen suunnannäyttäjä. Näin varmistamme samalla laadukkaan kotimaisen tuotannon jatkuvuuden ja tarjoamme sille myös parhaan kanavan sekä Suomen laajimman katsojakunnan, sanoo Nordlund ja muistuttaa, että MTV:n katselu on ollut koko toukokuun erittäin korkealla. 

Syksyn uutuuksia MTV3:lla ovat esimerkiksi Johanna Vuoksenmaan ohjaama draamasarja Ex-Onnelliset ja viikonlopun viihdeputken Ota rahat ja juokse sekä arkisin esitettävät useat uudet kotimaiset lifestyle-ohjelmat. Lisäksi kanavalla nähdään suomalaisten tutut suosikit Posse ja Tähdet, Tähdet.

Myös Subin ja AVAn syysohjelmistoissa nähdään nykyistä enemmän kotimaisia sisältöjä. AVA:n ohjelmisto keskittyy laadukkaaseen lifestyle-viihteeseen ja puheenaiheita luova Sub viihdyttää erityisesti nuorempia kohderyhmiä uusilla kotimaisilla realitysarjoilla.

6:07

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja