Mainos

Suora lähetys on tulevaisuuden uutissisältöä parhaimmillaan – vuodenvaihteessa MTV Uutiset kertoo kaiken livenä, ympäri vuorokauden

30:49

MTV Uutiset moninkertaistaa suorien lähetysten määrän ja koko uutispalvelu muuttuu aiempaa reaaliaikaisemmaksi. Heti alkuvuonna 2019 lanseerataan uusi digitaalinen MTV Uutiset Live, joka palvelee kuluttajia reaaliaikaisesti ympäri vuorokauden.

Yllä suora lähetys MTV:n tiedotustilaisuudesta klo 10.15 alkaen

– Uutiskuluttajan tiedonjano on kasvanut nimenomaan digitaalisella puolella. MTV:n rooli Suomen mediakentässä on vastata tähän tarpeeseen nopean liikkuvan kuvan keinoin, videosisältöjen kehittäjä Jaakko Hietanen sanoo.

MTV Uutiset Live on ympärivuorokautinen uutispalvelu, jota voi katsoa ensi vuoden alusta lähtien MTV.fi- ja MTVuutiset.fi-sivustoilta ja mobiilisovelluksesta sekä C More -suoratoistopalvelusta.

Uudenlaisen tekemisen taustalla on kehittää uutis- ja ajankohtaispalvelua nykyajan mediakuluttajan tarpeiden mukaisesti.

– MTV Uutiset Live tavoittaa kuluttajan kaikissa alustoissa jokaisena kellonaikana. Kun jotain merkittävää tapahtuu, kuluttaja saa tiedon MTV Uutiset Liven kautta välittömästi, Hietanen sanoo.

Jo nyt MTV Uutiset panostaa suoriin erikoislähetyksiin. Esimerkiksi Kimi Räikkösen F1-jatko kerrottiin välittömästi suorassa lähetyksessä syyskuun 11. päivä. Artikkeli jatkuu videon jälkeen.

15:35

Uutta väkeä Pöllölaaksoon

Sisällön lisääntyessä myös uutisten tekijäjoukkoa vahvistetaan uusilla rekrytoinneilla.

– Tuntuu mahtavalta, kun voimme avata uusia pestejä ja työllistää osaavaa uutisväkeä, Hietanen iloitsee.

MTV:n tavoitteena on nousta kotimaisten uutisvideopalveluiden kärkipaikalle.

– Samalla huolehdimme Suomen arvostetuimpiin kuuluvan uutisbrändin suosion ja laadun jatkuvuudesta televisiouutisten katsojia unohtamatta, uutis- ja ajankohtaissisältöjen uudistusprojektista vastaava MTV:n ohjelmapäällikkö Jyrki Huotari sanoo.

Uutisilla miljoonayleisö

Katsojatutkimukset osoittavat, että suomalaiset janoavat laadukasta ja luotettavaa kotimaista uutissisältöä ikäryhmästä riippumatta.

Digitaalisilla alustoilla MTV tavoittaa kuukaudessa yli 2,5 miljoonaa suomalaista.

Lisäksi MTV3-kanavan uutisia ja ajankohtaisohjelmistoa katsoo televisiosta päivittäin 1,33 miljoonaa ihmistä. Kuukauden aikana muun muassa Huomenta Suomi, Seitsemän ja Kymmenen uutiset, Sää sekä Tulosruutu tavoittavat lähes neljä miljoonaa katsojaa.

Mediahub Helsinki Oy tuottaa MTV:n päivittäiset uutis- ja ajankohtaissisällöt MTV3-kanavalle, Tekstikanavalle sekä kaikille MTV:n digitaalisille julkaisualustoille. Lisäksi Mediahub tuottaa kaupallisia sisältöjä MTV:lle ja muille asiakkailleen.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja