Katso: Taylor Swift juhli katsomossa railakkaasti poikaystävänsä ennätystä – palkitsi suudelmalla voitonjuhlissa

Taylor Swift juhli poikaystävänsä Travis Kelcen suoritusta NFL:n konferenssiliigan finaalissa 0:31
Taylor Swift juhli rakkaansa ennätystä NFL-liigan konferenssifinaalissa.

Poptähti Taylor Swift oli taas huomion keskipisteenä, kun hän oli katsomassa poikaystävänsä Travis Kelcen otteita NFL:ssä.

Kelcen joukkue Kansas City Chiefs nappasi paikan NFL:n loppuotteluun Super Bowliin voittamalla Baltimore Ravensin AFC-konferenssin loppuottelussa luvuin 17–10. Swift juhli Kelcen tekemää maalia railakkaasti katsomossa, mikä tallentui myös kameralle.

Laulaja otettiin kuviin jo ottelun aikana, ja varsinkin kamppailun tauottua Kelce ja Swift olivat herkästi ohjaajan linssin alla. Swift oli mukana ottelun jälkeisissä juhlallisuuksissa kannustamassa rakastaan.

Katso videolta Taylor Swiftin railakasta ja tunteikasta juhlintaa.

Sosiaalinen media täyttyi Swiftin ja Kelcen herkästä hetkestä ottelun jälkeen. Videon halauksesta ja suudelmasta voit katsoa tästä linkistä.

Travis Kelce teki ottelussa historiaa. Hän siirtyi NFL:n pudotuspelihistorian kärkeen kiinniottojen määrässä ohi Jerry Ricen. Kelcellä on kasassa nyt 152 kiinniottoa, kun hän otti kiinni 11 syöttöä joukkueen tähtipelintrakentaja Patrick Mahomesilta konferenssifinaalissa.

NFL:n NFC-konferenssin voittoon massi San Francisco 49ers, joka kaatoi Detroit Lionsin lukemin 34–31.

NFL-liigan loppuottelussa eli Super Bowlissa kohtaavat Kansas ja San Francisco sunnuntaina 11. helmikuuta. Suomen aikaa ottelu pelataan maanantain vastaisena yönä.

Lue myös:

    Uusimmat