Katso kuva: Angelina Jolie tatuoi keskisormensa – tatuoija pyysi somessa anteeksi

Näin koko selän peittävä tatuointi poistetaan laserilla: "Tosi tyydyttävää" 1:01
Katso myös: Näin koko selän peittävä tatuointi poistetaan laserilla: "Tosi tyydyttävää"

Angelina Jolien tatuoija jakoi Instagramiin kuvan tähden tuoreista tatuoinneista.

Näyttelijä Angelina Jolie piipahti taannoin tatuioijan neulan alla ikuistamassa mustetta molempiin keskisormiinsa.

Näyttelijätähden uusista tatuoinneista nousi kohu jo ennen niiden paljastumista, kun hänen tatuointiartistinsa jakoi Instagram-tililleen kuvan, jossa Jolien sormiin nakutetut tatuoinnit on peitetty.

– En edelleenkään voi uskoa, että tartuin hänen käsiinsä ja tatuoin hänet! Arvatkaapa, mitä hän otti kämmeniinsä? tatuoija kirjoittaa mysteerikuvan yhteydessä.

Page Sixin mukaan postauksen kommenttikentässä arvuuteltiin Jolien tatuointien liittyvän hänen ex-puolisoonsa näyttelijä Brad Pittiin. Pittiin liittyvät arvaukset on nyttemmin poistettu julkaisun kommenttikentästä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Jolien tatuoija on nyttemmin jakanut Instagram-tililleen sensuroimattoman kuvan näyttelijän uusista tatuoinneista. Kuvassa hänen molempia keskisormiaan koristavat sirot, viivoin ja pistein tehdyt tikarit.

Tatuoija pahoittelee julkaisussaan edellisen postauksensa alle jätettyjä kommentteja.

– Ensinnäkin olen pahoillani kaikista ikävistä spekulaatioista ja pyydän vilpittömästi anteeksi Angelina Jolielta hänelle mahdollisesti aiheutunutta stressiä, hän kirjoittaa.

Tämä tatuointi esittää kahta tikaria geometrisella ja abstraktilla tavalla, ei mitään uskontoon tai ristiin liittyvää, tatuoija jatkaa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös:

    Uusimmat