Katri Kulmuni valmistautuu puheenjohtajakisaan: ”Minä olen ajatellut asettaa riman korkealle”

Katri Kulmuni piti tiedotustilaisuuden – puhui kierrellen kannatustavoitteista 18:09
Kulmuni vastasi toimittajien kysymyksiin kohuviikkojensa jälkeen – katso kaikki vastaukset videolta.

Keskustan puheenjohtaja Katri Kulmuni luottaa puolueen kenttäväkeen valmistautuessaan puheenjohtajakisaan.

Keskustan puheenjohtaja Katri Kulmuni on valmis puheenjohtajakisaan. Kulmuni painotti pitämässään tiedotustilaisuudessaan lauantaina, että luottaa puolueen kenttäväkeen.

– Minä luotan keskustan kenttään, joka päättää sitten millä johdolla ja linjalla mennään eteenpäin. Olen asettanut itseni ehdolle ja punnittavaksi keskustan kenttäväelle. Kansanvalta päättää, mistä asemasta näitä töitä tehdään.

Keskusta päättää puheenjohtajastaan syksyn puoluekokouksessa. Kulmuni kertoi viikko sitten lauantaina olevansa halukas jatkamaan puolueen puheenjohtajana.

– Minullahan ei ole mitään muuta, kun aikaa Suomen keskustalle ja se tuntuu itseasiassa erittäin innostavalta ja uudelta tilanteelta.

– Minä olen ajatellut asettaa riman korkealle, on ehdolla allekirjoittanut tai muita ehdokkaita. On hienoa, että meillä on lahjakkaita ja loistavia poliitikkoja pyrkimässä vastuullisiin tehtäviin.

Katri Kulmuni erosi valtiovarainministerin tehtävästä viime viikolla viestintäkoulutuskohun myötä. Valtiovarainministerin tehtävään Kulmunin tilalle nousi eduskunnan entinen puhemies, Matti Vanhanen.

Ei lisäselvityksiä

Viestintäkohun keskelle joutuneen Kulmunin mukaan lisäselvityksiä Tekir-viestintätoimiston kautta saatuun viestintävalmennukseen liittyen ei ole Kulmunilta itseltään pyydetty.

– Minusta on hyvä, että asiat selvitetään. On tärkeää, että Suomen kansa saa tietää mitä on tapahtunut ja on tärkeää, että myös minä saan tietää mitä on tapahtunut.

Kulmunin mukaan hän toivoi vain valmennusta, muttei koskaan vaatinut sitä tietyltä viestintätoimistolta.

– Minä olen toivonut esiintymisvalmennusta. Minulla ei ole ollut ikinä mitään tarvetta saada sitä mistään erityisestä paikasta, vaan nimenomaan oppia esiintymään paremmin. Sitä koulutusta olen saanut, ja se oli sopimusten mukaista ja hyödyllistä.

Kiitollinen tuesta

Kohun keskelle joutunut Kulmuni kuvaili tiedotustilaisuudessa, ettei toivoisi läpi käymäänsä kokemusta kenellekään. Saamastaan tuestaan puheenjohtaja kertoi olevansa kiitollinen.

– Ehkä kun aikaa kuluu, kaikella lienee tarkoituksensa. Olen saanut valtavasti tukea ja palautetta omasta puolueesta ja yli puoluerajojen. Siitä kaikesta olen hyvin kiitollinen.

Keskusta uudisti logonsa – Puheenjohtaja Katri Kulmuni esitteli päivitettyä neliapilaa: ”Jotain uutta, jotain vanhaa”

Keskusta esitteli myös uuden logonsa puheenjohtaja Katri Kulmunin johdolla tiedotustilaisuudessa lauantaina.

– Jotain uutta, jotain vanhaa. Neliapila on aina ollut keskustan logo ammoisista ajoista alkaen. Se on ollut myös aina vihreä, kuten nytkin, mutta vähän tyyliteltynä tähän päivään, jotta se toimii myös sosiaalisen median maailmassa.

Keskustan uusi logo.

Lue myös:

    Uusimmat