Mainos

Katja Presnal on Kodin uusi tähtiblogisti

Yhdysvalloissa lifestyle-gurun maineeseen noussut Katja Presnal on MTV3.fin uusi blogisti. Presnalin Skimbaco Lifestyle -blogi Helmessä ja Skimbaco Home -blogi Koti-osiossa tarjoavat ajankohtaisen ja mielenkiintoisen katsauksen trendeihin kansainvälisestä elämäntyylistä kiinnostuneille.

Kaikki alkoi yli kymmenen vuotta sitten, kun Presnal perusti vaatteita myyvän nettikauppa Skimpacon, joka kiinnitti nopeasti muotiblogaajien huomion.

– Blogaajat alkoivat kirjoittaa kaupasta. Aloin oppia enemmän sosiaalisesta mediasta markkinointikeinona. Luin blogeja ja halusin olla yksi bloggaajien joukossa.

Kaikki alkaa kotoa

Katja Presnal esittelee suositussa Skimbaco Home -blogissaan sisustamisen trendejä ja etsii uusia ideoita kotiin. Hän myös tekee skandinaavisia trendejä tutuiksi Amerikassa. Skimbaco Home Finnish Edition kertoo samat asiat suomalaisille naisille – mutta antaa meille myös uusia ideoita New Yorkista.

Katjan mielestä kaikki alkaa kotoa. Asumisen ideoihin ja inspiraatioihin keskittyvä blogi Skimbaco Home saa nyt Koti-osiossa oman suomenkielisen version "Skimbaco Home – Finnish Edition".

Blogissa esitellään Katjan löytöjä maailmalta; suunnittelijoita, brändejä ja sisustusliikkeitä, annetaan erilaisia sisustusideoita ja ratkaisuja, kerrotaan miten ja mistä vinkkejä voi löytää ja kerrotaan kansainvälisiä uutisia asumisen ja sisustamisen alalta.

Seuraa Katjan blogeja:

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.