Mainos

Kätilö kehotti lähtemään kotiin – nainen synnytti sairaalan hississä

Kotiin käännytetty äiti synnytti neljännen lapsensa tuntemattomien ihmisten edessä sairaalan hississä.

Viimeisillään raskaana oleva Antonia Kennedy, 30, käännytettiin kotiin sairaalasta kätilön todettua, ettei hänen synnytyksensä ollut vielä edennyt aktiiviseen vaiheeseen. 

Kennedyn mukaan kätilö oli kehottanut äitiä menemään shoppailemaan kaupungille muutamaksi tunniksi. Synnytys oli kuitenkin lähempänä kuin kätilö osasi aavistaa.

Synnytti tuntemattomien ihmisten edessä 

Kennedy ja hänen miehensä Phil ehtivät palata kotiin vain kymmeneksi minuutiksi, kun lapsivesi meni ja äiti tunsi, että vauva olisi todella tulossa. Pariskunta ajoi nopeasti takaisin sairaalalle, mutta Kennedy tunsi tarvetta ponnistaa jo hississä.

– En voinut lakata ponnistamasta ja pää tuli ulos. Phil veti leggingsini alas napatakseen vauvan, äiti kertoo hississä kokemistaan hetkistä.

Äiti kertoo tilanteen olleen todella nöyryyttävä, sillä hän oli koko ajan tiennyt, että synnytys oli lähellä. Äidin mukaan nöyryyttävintä kuitenkin oli, että synnytys tapahtui tuntemattomien ihmisten silmien alla. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Tämä oli neljäs lapseni ja sain kolmannen lapseni vain vuosi sitten. Minä todella tiedän miltä synnytys tuntuu, kätilön käytöksestä tyrmistynyt äiti kertoo. 

Tuore äiti kertoo tunteneensa supistuksia koko päivän, ja he lähtivät sairaalaan ensimmäisen kerran vasta sen jälkeen, kun supistusten väli oli tihentynyt viiteen minuuttiin.

Kennedy kertoo, että henkilökunta ei ymmärtänyt, että hän oli saanut edellisen lapsensa alle vuosi sitten. Myös edellisessä synnytyksessä lapsi oli syntynyt vain muutama tunti sen jälkeen, kun hoitohenkilökunta oli kehottanut häntä pysymään kotona.

Erikoisesta synnytyksestä huolimatta lapsi ja äiti voivat hyvin, ja perhe pääsi kotiin heti seuraavan päivänä.

Lähde: Mirror  

***

3:57

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.