Katie Price perusti Onlyfans-tilin – tällaista sisältöä kohutähti myy lisämaksusta

Katie Pricelta voi ostaa erikoisia Onlyfans-videoita lisämaksua vastaan.

Tosi-tv-tähti ja glamourmalli Katie Price, 43, järjesti hiljattain lehdistötilaisuuden, jossa hän ilmoitti nunnakaapuun pukeutuneena perustaneensa tilin Onlyfans-sivustolle.

Onlyfans on sosiaalisen median palvelu, jossa sisällöntuottajat tarjoavat tilaajilleen useimmiten maksua vastaan esimerkiksi kuvia, videoita tai yksityisviestejä. Palvelu on tullut tutuksi etenkin eroottisen materiaalin myynti- ja ostopaikkana.

Pricen Onlyfans-tilin voi tilata 14,99 dollarin, eli noin 13,3 euron kuukausihintaan. Tämän lisäksi Pricen tilaajat voivat ostaa häneltä yksityisvideoita lisämaksua vastaan. Yksityisvideoissa meikkitaiteilija levittää kosteusvoidetta Pricen jalkoihin.

– Koko video kaikille jalkojen rakastajille, jotka laittavat minulle nyt yksityisviestiä! Ferne hieroo jalkoihini rasvaa, Price kirjoitti The Sunin mukaan.

Price loukkasi molemmat jalkansa hypättyään huvipuiston kiipeilyseinältä alas vuonna 2020. Hän liikkui tämän jälkeen pyörätuolilla ja on kärsinyt jalkaongelmista aina onnettomuudesta alkaen.

The Sun kertoi Pricen myyvän lisämaksusta myös muun muassa kuvia, joissa tämä esiintyy ilman rintaliivejä pelkkä t-paita yllään.

Price kertoi perustaneensa Onlyfans-tilin vain muutamaa päivää sen jälkeen, kun tämä oli joutunut pidätetyksi lähestymiskiellon rikkomisesta epäiltynä.

Lue myös:

    Uusimmat