Tämä täytekakku on helppo leipoa Myllyn Paras Kauramurotaikinasta, jolloin ei tarvitse tehdä munavaahdosta kakkupohjaa.
Sulata vain pakastetaikina ja tee kakkuun 3-4 pyöreää pohjaa taikinasta.
Paista taikinasta tehdyt pohjat sellaisenaan.
Halutessasi suklaisia cookiestyyppisiä kakkulevypohjia, lisää sulaneeseen kauramurotaikinaan n. 2 rkl vahvaa kaakaojauhetta ja 50 g rouhittua tummaa suklaata per levy.
Katso videolta, miten kakun tekeminen onnistuu
Pohja:
1½-2 pkt Myllyn Paras Kauramurotaikinaa (3-4 levyä)
Täyte:
2-4 dl vaahtoutuvaa kermavalmistetta (1-2 tlk)
250-500 g maitorahkaa, sitruunarahkaa tai tuorejuustoa (1-2 tlk)
Väliin:
3-4 dl mansikka- tai hedelmäsurvosta
6 dl viipaloituja mansikoita tai hedelmäpaloja