Mainos

Kateissa olevan helsinkiläismiehen liikkeet tarkentuivat - Katso kuvat

Helsingin rikospoliisi on jatkanut viikonloppuna kadonneen 23-vuotiaan Kari Juhani Kauppisen etsintöjä. Kauppista ei ole löytynyt, mutta hänen liikkeistään on saatu hieman lisää tietoa.

- Olemme saaneet jonkinlaisen käsityksen hänen liikkeistään lauantain ja sunnuntain välisenä yönä, rikoskomisario Jari Koski Helsingin rikospoliisin väkivaltayksiköstä sanoo.

Helsinkiläinen Kauppinen katosi Helsingin Malmilla varhain sunnuntai-aamuna 9.3.2008. Kauppinen oli ollut ystävänsä kanssa viettämässä iltaa ravintola Tillikassa Latokartanontiellä.

Hän oli poistunut ravintolasta valomerkin aikaan noin kello 03.30 ja kertonut kaverilleen kävelevänsä kotiinsa Pukinmäkeen Sunilantielle.

Uutta tietoa on, että Kauppinen on kävellyt katoamisyönä Pukinmäen rautatieasemalle Eskolantien sisäänkäynnin portaista hieman kello neljän jälkeen aamuyöllä.

Hän on kävellyt asemalaituria pitkin kohti Savelaa ja poistunut laiturialueelta radan eteläpuolelle Ratavallintielle. Tämän jälkeen hänestä ei ole saatu havaintoja.

Poliisi pitää katoamista huolestuttavana, koska tiedossa ei ole henkilöön liittyviä, äkillistä katoamista selittäviä seikkoja.

Suomessa on viime aikoina kadonnut useita nuoria miehiä, mutta mitään yhteyksiä tapausten välillä ei ole löytynyt.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.