Kate Hudson kuittailee näyttelijäveljelleen somessa: "Nuo lasit saivat minut oksentamaan suuhuni"

Kate Hudsonin mielestä isoveli Oliver Hudson voisi harkita asusteratkaisujaan uudelleen.

Näyttelijäsisarukset Oliver ja Kate Hudson kuittailevat toisilleen sosiaalisessa mediassa aivan samaan tapaan kuin muutkin sisarukset.

Oliver Hudson tunnetaan muun muassa sarjoista Dawson's Creek, Nashville ja Scream Queens kun sisar Kate taas on esiintynyt useissa elokuvissa.

Oliverin ja Katen äiti on näyttelijälegenda Goldie Hawn.

Tyylistään tunnettu Kate ei ainakaan somekommenttiensa perusteella pahemmin arvosta isoveljensä asusteratkaisuja, kirjoittaa Hello-julkaisu.

Sympatian sijaan sisarellista naljailua

Oliver Hudson jakoi Instagram-tililleen videon, jossa selostaa useimmille vanhemmille hyvin samaistuttavia ongelmia lasten kanssa kommunikoimisesta. Oliver selittää videolla, miten ei saa lapsiinsa oikein minkäänlaista kontaktia viedessään heitä kouluun ja hakiessaan heitä sieltä kotiin.

Oliverilla on kolme lasta vaimonsa Erin Bartlettin kanssa: Wilder, 14, Bodhi, 11, ja Rio, 8.

– En saa heistä mitään irti, Oliver toteaa videolla, kun hän on yrittänyt kysyä lapsiltaan heidän päivästään.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kate ei kuitenkaan osoittanut veljelleen sympatiaa tämän vuodatuksen tiimoilta, vaan keskittyi sen sijaan aurinkolaiseihin, jotka Oliver oli valinnut suojaamaan silmiään auringolta.

– Nämä lasit sinulla saivat minut oksentamaan suuhuni vähäsen, Kate kirjoitti veljensä Instagram-julkaisuun.

Oliver on ilmeisesti päättänyt olla välittämättä siskonsa naljaisusta, sillä mies on julkaissut jo toistenkin videon Instagramiin, päässään samaiset aurinkolasit.

Oliver muutti hiljattain perheensä kanssa äitinsä luokse

Oliver ja Kate ovat hyvin läheisiä äitinsä Goldie Hawnin sekä tämän nykyisen aviomiehen, niin ikään näyttelijänä tunnetun Kurt Russelin kanssa. Hawn ja Russel ovat pitäneet yhtä jo vuodesta 1983. 

Oliver kertoi tammikuussa jopa muuttaneensa perheensä kanssa äitinsä hoiveisiin – ainakin siksi aikaa, kun heidän omaa kotiaan remontoidaan, kirjoittaa Hello.

Oliverin mukaan äiti-Goldie on ottanut jopa tavaksi valmistaa koko porukalle aamiaista. 

– On mahdollista, että emme enää lähde, Oliver vitsaili E! Newsille.

Lähde: Hello


Lue myös:

    Uusimmat