Kate Hudsonin isä katkaisi välit lapsiinsa – "He ovat minulle kuolleita"

Näyttelijän veli julkaisi Yhdysvaltojen isänpäivänä lapsuuspotretin poikkeuksellisella kuvatekstillä.

Näyttelijä Goldie Hawn on ollut vuodesta 1983 naimisissa näyttelijä Kurt Russellin kanssa. Parilla on yksi yhteinen lapsi, vuonna 1986 syntynyt Wyatt Russell.

Goldie Hawnilla on myös kaksi lasta edellisestä liitostaan muusikko-näyttelijä Bill Hudsonin kanssa; Kate Hudson ja niin ikään myös näyttelijänä työskentelevä Oliver Hudson. Kate ja Oliver pitävät Kurtia kuin omana isänään.

Yhdysvalloissa vietettiin isänpäivää 21. kesäkuuta. 38-vuotias Oliver julkaisi kyseisenä päivänä Instagram-tilillään kuvan, jossa hän poseeraa lapsena yhdessä sisarensa ja biologisen isänsä kanssa.

Kuvateksti on kuitenkin tavallisesta isänpäiväkuvasta poikkeava.

– Hyvää hylkäämispäivää, Oliver kirjoittaa tylysti. 

Kuva lähti leviämään sosiaalisessa mediassa, ja myös isä Bill Hudson sai tietää siitä. Hän ei ottanut kuittailua hyvällä, vaan kommentoi Daily Mailille, ettei pidä Katea ja Oliveria enää lapsinaan.

– Sanon heille nyt, että päästän teidät menemään, hän sanoo ääni särkyen.

– Minulla oli viisi lasta, mutta nyt ajattelen, että olen kolmen lapsen isä. En enää pidä Oliveria ja Katea ominani. Haluaisin pyytää heitä olemaan enää käyttämästä Hudson-nimeä. He eivät ole enää osa elämääni.

Bill Hudson kertoo olevansa hyvin loukkaantunut Oliverin Instagram-kuvasta.

– Se oli ilkeä, törkeä ja harkittu hyökkäys. Hän on nyt kuollut minulle, kuten on myös Kate. Suren heidän menettämistäni, vaikka he yhä ovat tällä maapallolla, Bill Hudson tykittää.

Oliver Hudson käänsi Instagramissa veistä haavassa entistäkin enemmän julkaistessaan myös kuvan, jossa poseeraa yhdessä Kurt Russellin kanssa.

– Hyvää isänpäivää iskä, Oliver kirjoittaa kuvan yhteydessä paljonpuhuvasti.


Lue myös:

    Uusimmat