Kuin klooneja toisistaan – ovatko tässä maailman tunnetuimmat samannäköisyydellään hätkähdyttävät äiti-tytär-parit?

6:41
Fanit ovat bonganneet monta erikoista epäkohtaa suosikkisarjasta – tässä kahdeksan outoa faktaa Kardashianeista

Useat Hollywoodin äidit ja tyttäret ovat häkellyttäneet yhdennäköisyydellään.

Maailmalla on vuosien ajan häkellytty siitä, kuinka Hollywoodin supertähtien jälkeläiset muistuttavat toisinaan hämmästyttävän paljon vanhempiaan. 

Kokosimme yhteen seitsemän äiti-tytär-kaksikkoa, joiden yhdennäköisyys on herättänyt ihastusta maailmalla.

Gwyneth Paltrow ja Apple Martin

Näyttelijä Gwyneth Paltrow, 48, on hämmästyttänyt varsinkin viime vuosina tyttärensä Apple Martinin kanssa kiistattomalla yhdennäköisyydellään. 16-vuotiaasta Martinista on kasvaessaan tullut entistä enemmän kuin klooni äidistään. 

Apple Martin on Paltrow'n ja tämän entisen aviomiehen, Coldplay-muusikko Chris Martinin esikoinen. Entisellä parilla on myös toinen lapsi, 15-vuotias Moses Martin

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Reese Witherspoon ja Ava Philippe

Näyttelijä-tuottaja Reese Witherspoon, 45, ja hänen 21-vuotias tyttärensä Ava Philippe ovat kuin tunnistamattomia kopioita toisistaan. Witherspoonilla on lisäksi nuorempi poika Deacon Philippe entisen puolisonsa Ryan Philippen kanssa. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Uma Thurman ja Maya Thurman Hawke

Näyttelijä Uma Thurman, 51, ja hänen 22-vuotias tyttärensä Maya Thurman Hawke ovat niin ikään kuin täysin samasta puusta veistettyjä. Thurmanilla on lisäksi kaksi muuta lasta: 19-vuotias Ethan Hawke sekä 8-vuotias Luna Thurman-Busson.

Goldie Hawn ja Kate Hudson

Näyttelijä-ohjaaja-tuottaja Goldie Hawn, 75, ja hänen tyttärensä näyttelijä Kate Hudson, 42, ovat olleet punaisilla matoillakin näky yhdessä.  

Kate Hudson ja Rani Rose

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Hudson puolestaan on saanut jo oman pikkukopionsa, sillä 2-vuotias tytär Rani Rose muistuttaa jo myös erehtymättömän paljon äitiään. Hudsonilla on lisäksi kaksi poikaa: 9-vuotias Bingham Hawn Bellamy sekä 17-vuotias Ryder Robinson.

Vanessa Paradis ja Lily-Rose Depp

Malli-näyttelijä-laulaja Vanessa Paradisin, 48 tytär Lily-Rose Depp, 21, on seurannut äitinsä jalanjälkiä catwalkeille, ollessaan myös ulkonäöltään kuin klooni vanhemmastaan. Nuori nainen muistuttaa myös hyvin paljon toisaalta näyttelijäisäänsä Johnny Deppia.

Paradisilla on Deppin kanssa myös 19-vuotias poika John Christopher Depp, joka esiintyy erittäin harvakseltaan julkisuudessa.

Catherine Zeta-Jones ja Carys Zeta Douglas

Näyttelijä Catherine Zeta-Jones, 51, sai maailman hieraisemaan silmiään vuonna 2020, kun hän julkaisi Instagram-tilillään kuvan tyttärestään Carys Zeta Douglasista, 18, joka on kuin uudelleen syntynyt versio äidistään nuorempana. Carysin lisäksi Zeta-Jonesilla on 20-vuotias poika Dylan Michael Douglas aviomiehensä Michael Douglasin kanssa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Kim Kardashian ja North West

Seurapiirijulkkis Kim Kardashianin, 40, esikoinen North West, 7, on ihastuttanut somekansaa jo vuosien ajan, sillä hän on aktiivinen tähti äitinsä sosiaalisen median kanavilla. 

Kasvaessaan North on selkeästi alkanut myös muistuttaa enemmän ja enemmän äitiään tummien piirteidensä ansiosta. 

Kardashianilla on kolme nuorempaa lasta entisen puolisonsa Kanye Westin kanssa: 5-vuotias Saint West, 3-vuotias Chicago West sekä vuoden ikäinen Psalm West.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja