Katariina Juselius poseeraa supertähtien kanssa Monacossa

Jokelan koulusurmista selvinnyt Katariina Juselius muistelee traagista päivää – lähetti äidilleen pysäyttävän viestin 14:34
Jokelan koulusurmista selvinnyt Katariina Juselius muistelee koskettavassa videohaastattelussa traagista päivää. Hän kertoo, kuinka heidän luokkansa evakuoitiin ja miten elämä jatkui tuon päivän jälkeen.

Katariina Juselius oli seuraamassa Monacon formulaviikonloppua.

Ex-missi Katariina Juselius nautti formulahuumasta Monacossa viime viikonloppuna. Juselius pääsi seuraamaan formulakilpailua aivan lähietäisyydeltä sekä tapasi viikonlopun aikana myös formulalegendoja.

Juselius muistelee Instagramissa, kuinka yksi paras lapsuudenmuisto oli katsoa formulakilpailuja perheen kanssa yhdessä sunnuntaisin. 

– Oli suuri kunnia tavata henkilökohtaisesti David Coulthard, Juselius kirjoittaa julkaisemansa kuvan yhteyteen.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Juselius tapasi Mercedes-tallin tapahtumassa myös Lewis Hamiltonin, joka ajoi Monacon GP:ssä seitsemänneksi. 

– Lewis Hamilton piti hienon puheen urastaan ja motivaatiostaan, joka hänellä on edelleen ajamiseen kaikkien näiden vuosien jälkeen. Olen myös hänen tyylinsä suuri fani. Hän yllättää joka kerta tyylillään, Juselius kirjoittaa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Juselius kiteyttää viikonlopun kuvaan, jossa hän poseeraa formula-auton edessä.

– Mun eka Monacon GP ja kokemuksena aivan upea! Grid walk oli aikamoinen hulabalooma, mutta sain muutaman räpsyn muistoksi.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä. 

Lue myös:

    Uusimmat