Kasperi Kapasen taistelu nousi arvoon – Pittsburgh tasoitti pudotuspelisarjan

Kasperi Kapanen oli alustamassa väkevästi Pittsburgh Penguinsin voittomaalia, kun New York Islanders taipui jääkiekon NHL:n pudotuspeliottelussa lukemin 2–1. Ottelusarja tasoittui samalla 1–1:een.

Kapanen piti avauserässä päätyväännössä rouhimisellaan kiekon Pittsburghilla. Limppuun iski Kapasen jälkeen Jared McCann, joka puolestaan nopeasti passasi pelivälineen maalin eteen, ja Jeff Carter hoiti viimeistelytyöt.

Kapaselle syöttöpisteen tuonut osuma vei Pittsburghin arvokkaaksi osoittautuneeseen 2–0-johtoon. Joukkueen avausmaalin oli aiemmin värkännyt Bryan Rust.

Islandersin Josh Bailey kavensi lukemia toisessa erässä, mutta kun enempää osumia ei nähty, Penguins otti 2–1-voiton.

Kapanen on pelannut nyt sarjan kaksi pudotuspeliottelua piste per peli -tahtia. Ensimmäisessä Penguinsin 3–4-jatkoerätappioon päättyneessä kohtaamisessa hän teki varsinaisen peliajan viime minuuteilla 3–3-tasoitusmaalin.