NHL-tähti Kasperi Kapasen mallipuoliso hehkuttaa rakastaan: "Muutit tuntemani maailman päivänä, jona tapasimme"

Kasperi Kapanen sai tyttöystävältään Paige Lorenzelta koskettavat syntymäpäiväonnittelut.

Jääkiekkoilija Kasperi Kapanen viettää torstaina 23. heinäkuuta 24-vuotissyntymäpäiviään. Juhlan kunniaksi Kapasen mallipuoliso Paige Lorenze julkaisi Instagram-tilillään koskettavan päivityksen, jolla hän ylistää syntymäpäiviä viettävää rakastaan. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– 24 vuotta auringon alla. Kiitollinen matkastasi ja siunattu siitä, että olen saanut tavata sinut sen aikana. Rakastan sinua. Rakastan sitä, että saan koko ajan oppia lisää sinusta. Muutit tuntemani maailman päivänä, jona tapasimme. Olla erottamaton, kasvaa, oppia, rakastaa, Lorenze ylistää. 

– Monille tuleville onnen sekä hulluuden vuosille. Onnea sinulle rakkaani. En voisi olla ylpeämpi sinusta ja siitä henkilöstä, joksi olet kehittymässä, nainen päättää päivityksensä. 

Kapanen edustaa NHL-seura Toronto Mapel Leafsia ja asuu Kanadassa. Pariskunnan suhteen tiedetään olleen vuoristoratainen. Kapanen ja Lorenze alkoivat seurustella vuoden 2019 keväänä, ja pariskunta vietti viime vuonna kesälomaa myös Suomessa. Suhde joutui kuitenkin turbulenssiin vuoden lopussa, kun Kapanen nähtiin koripallo-ottelussa näyttävän vaaleaverikön kanssa.

Samoihin aikoihin Lorenze tilitti Instagram-tilillään NHL-tähdestä. Hän muun muassa kertoi, että on itse jättänyt Kapasen.

Lorenze sai tukea erosuruunsa seuraajien lisäksi myös Kapasen ex-tyttöystävä Annika Boronilta, joka kommentoi usein Lorenzen kuvia.

Pariskunta on kuitenkin viime aikoina julkaissut jälleen yhteiskuvia ja hehkuttanut onneaan sekä yhteistä rakkauttaan. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös:

    Uusimmat