Kärsimättömältä isoäidiltä kylmä kuitti juhlapäivän "unohtaneelle” lapsenlapselle: "Hyvää syntymäpäivää minulle itselleni"

Isoäiti turhautui onnittelujen odotteluun jo heti aamusta, ja toivotti lopulta itselleen hyvää syntymäpäivää.

Isoäidit voivat olla melkoisen armottomia. Sen osoitti eräs mummo, joka tylytti kovalla kädella lapsenlastaan siitä, ettei tämä ollut onnitellut tätä mummon syntymäpäivänä.

Hillittömän tilanteesta tekee kuitenkin se, että mummon jo turhauduttua odotteluun kello oli vasta aamuseitsemän.

Isoäiti ei antanut aikaa heräämiselle

Twitter-käyttäjä Dae jakoi Twitterissä kuvan isoäidiltään saamasta tekstiviestistä, joka oli lähetetty hänelle aamulla kello 7.03.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä

Isoäidin lähettämässä jäätävässä viestissä luki: "Hyvää syntymäpäivää minulle itselleni, en ole kuullut lapsenlapsestani. Kiitos."

Dae totesikin kuvan saatteena, ettei hänen isoäidillään ollut kyseisenä aamuna antaa aikaa kenellekään herätä kunnolla tai pestä hampaitaan. Twiitistä on tykätty jo reilusti yli 265 000 kertaa. Sillä on myös kymmeniä tuhansia uudelleentwiittauksia.

"Hän vastasi 12 tunnin jälkeen"

Kunnon miehenä nuorukainen yritti olla yhteydessä isoäitiinsä, mutta mummopa ei niin vain lämmennyt. Lopulta vanha kunnon lahjominen tuotti tulosta, ja poika pääsi jälleen isoäidin suosioon.

"Päivitys: Tekstasin takaisin ja soitin. Ei vastausta."Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä

"Päivitys 2: Hän vastasi vihdoin 12 tunnin jälkeen. Esitti kuin ei tietäisi, kuka olen. Lupasin viedä hänet päivälliselle seuraavan kerran, kun tulen kotiin. Hän sai muistinsa takaisin, hah."Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä


Lähteet: Mashable, Twitter

***

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja