Karri Kivi vahvistaa C Moren kiekkotiimiä

Kärpät joutuu kovan paikan eteen CHL-kaukalossa! Tappio Skellefteålle tietäisi putoamista turnauksesta – päävalmentaja Mikko Manner:"Koitamme esiintyä niin, että fanit voisivat olla meistä taas ylpeitä" 9:32
Kärppien päävalmentaja Mikko Manner kommentoi oululaisten tilannetta CHL:n lohkovaiheen päätöksen alla.

Valmentaja Karri Kivi liittyy mukaan C Moren kiekkotiimiin. Kivi on asiantuntijana Petteri Nokelaisen ja Pekka Kangasalustan rinnalla jo tiistain huipputärkeässä CHL-ottelussa Kärpät–Skellefteå.

CHL-ottelut tällä viikolla C Morella:

Tiistai 15.10:
Klo 18.30: Kärpät–Skellefteå, C More Sport 1
Klo 18.50: Yunost Minsk–Pelicans, C More Sport 2
Klo 20.20: Rungsted–HPK, C More Max

Keskiviikko 16.10:
Klo 18.50: Tappara–Frisk Asker, C More Sport 1

Kaikki suomalaisjoukkueiden ottelut suorina ja suomeksi osoitteessa www.cmore.fi

Kivi on tuttu kasvo C Moren MM-kiekkolähetyksistä, ja nuorten maailmanmestarivalmentaja nähdään studiossa myös ensi kevään Sveitsin kisoissa.

CHL-lähetyksissä on kauden loppuun asti mukana myös uusi kasvo, kauden mainiosti aloittaneen Jukurien päävalmentaja Pekka Kangasalusta.

Champions Hockey Leaguessa pelataan tällä viikolla alkulohkojen päätöskierros. Tiistain studiopelinä nähdään klo 18.30 alkaen Kärpät–Skellefteå, ja panokset ovat suurimmat mahdolliset: Voittaja jatkaa marraskuussa alkaviin pudotuspeleihin.

Muista suomalaisjoukkueista Tappara hamuaa jatkopaikkaa, mutta se edellyttää kotivoittoa norjalaisesta Frisk Askerista keskiviikkona. Pelicansin tehtävä on näyttää mahdottomalta: Sen pitäisi voittaa Minskissä Yunost vähintään seitsemällä maalilla, ja lisäksi Trinec ei saa samaan aikaan saada pistettäkään Lausannelta. HPK:n pelit CHL:ssä päättyvät alkulohkoon.

Lue myös:

    Uusimmat