Karmea vaaratilanne penkissä – voimamiehellä lipesi: "Lähellä kuolemaa"

Tanskalainen voimanostaja Regin Seiji G. Arai Stergakis koki pelottavan tilanteen penkkipunnerruksessa.

Stergakis teki penkkipunnerrusta varsin vakuuttavilla painoilla ja oli palauttamassa toistonsa jälkeen tankoa telineeseen. Voimamies lähti jo nousemaan penkistä, kun tangon oikea pää rysähtikin alas – rauta pääsi lipeämään, kun se ei ollut kunnolla paikoillaan telineessä.

Oli pienestä kiinni, että Stergakis olisi jäänyt valtavan kuorman alle.

Kehonrakentaja, fitness-vaikuttaja ja -valmentaja Greg Doucette jakoi Stergakisin videon omalla Instagram-tilillään. Hän kirjoitti Stergakisin käyneen "lähellä kuolemaa".

– Muistakaa, että nosto ei ole valmis ennen kuin olette nostaneet painot turvallisesti takaisin! Älkää juhliko liian aikaisin! Doucette ohjeisti.

Stergakis oli itse julkaissut Instagram-videon kyseisestä suorituksestaan viime vuoden toukokuussa. Hän kirjoitti sen yhteyteen tehneensä henkilökohtaisen ennätyksensä 201 kilon kuormalla.

Maria Kojoukhova nostaa penkistä vakuuttavat raudat 0:25
Katso myös: Maria Kojoukhova nostaa penkistä vakuuttavat raudat.

Stergakis on tehnyt voimanostajana kovaa jälkeä. Hän menestyi kansallisissa juniorikilpailuissa vuosi sitten 105-kiloisten sarjassa ja selvitti tehneensä Tanskan historian kovimman yhteistuloksen 844,5 kiloa. 

Voimanosto koostuu kyykystä, penkkipunnerruksesta ja maastavedosta.

Rauta on voimanoston maailmanennätystytölle kevyttä – Juuli Kostian, 17, näyttää voimansa kyykyssä, penkissä ja maastavedossa 0:57
Katso myös: Rauta on voimanoston maailmanennätystytölle kevyttä – Juuli Kostian, 17, näyttää voimansa kyykyssä, penkissä ja maastavedossa.

Lue myös:

    Uusimmat