Karmea tapaus New Yorkissa: Päiväkoti täynnä huumeita salaluukkua myöten – yksivuotias poika menehtyi

Yhdysvalloissa poliisi kertoo löytäneensä huumeita päiväkodista New Yorkissa. Fentanyyli-huumetta oli kätkettynä lasten leikkialueella.

1-vuotias poika menehtyi ja kolme lasta joutui sairaalaan altistuttuaan huumeelle viime perjantaina. Näytteet osoittivat, että lasten elimistössä oli fentanyyliä, kertoo ABC News.

Poliisi on tutkinut Bronxissa sijaitsevat päiväkodin tilat jo aiemmin mutta tarkisti ne uudelleen keskiviikkona, saatuaan vihjeen päiväkodin lattiassa sijaitsevasta salaluukusta. New Yorkin poliisi kertoo, että lattiasta löytyi kätkettynä fentanyyliä ja muita huumausaineita.

Jo aiemmin poliisi oli etsinnässään löytänyt fentanyyliä kätkettyinä lasten leikkimattoihin. Päiväkodin johtaja ja hänen tiloissaan vuokralaisensa ollut henkilö on pidätetty huumausaineiden hallussapidosta ja kuolemantuottamuksesta.

Päiväkodin johtajan asianajan mukaan hänen päämiehensä ei ollut tietoinen huumeista. Myös hänen miehensä toimia tutkitaan, sillä hän näkyy poistuvan videolla päiväkodista sivukujalle roskapusseja kantaen.

 

Lue myös:

    Uusimmat