Karl Lagerfeld: Coco Chanel inhoaisi töitäni

Karl Lagerfeld uskoo, että muotitalo Chanelin perustaja Coco Chanel inhoaisi hänen töitään.

Coco Chanelin jalanjäljissä kulkeva muotisuunnittelija Karl Lagerfeld uskoo, että Coco Chanel inhoaisi hänen töitään, Female First uutisoi. Chanelin muotitalolle suunnitteleva Lagerfeld on sitä mieltä, että hän on tehnyt hyvää työtä, mutta muotitalon perustaja tuskin arvostaisi hänen panostaan.

– Kun minut kutsuttiin Chanelille töihin, muotitalo oli täysin epätrendikäs. Minulle annettiin täysi vapaus työskentelyyn, joten tein jotakin asialle. Coco olisi inhonnut sitä mitä teen. On minun tehtäväni pitää Chanel ajan tasalla, Lagerfeld sanoo.

Lagerfeld on niin kiinni tulevassa, että hän unohtaa usein, mitä on tehnyt ennen.

– Minulla on jonkin sortin alzheimerin tauti omia töitäni kohtaan, mutta se on erittäin hyvä asia. Nykyään liian monet ihmiset muistavat, mitä he ovat tehneet. Unohtakaa se ja aloittakaa alusta, Lagerfeld kehottaa.

Lagerfeld on paljastanut aiemmin, että Coco Chanel teki hänen mielestään urallaan kaksi isoa virhettä. Rautarouva tuomitsi nimittäin uransa lopulla sekä minihameiden että sinisten farkkujen käyttämisen, vaikka niistä tuli lopulta huippusuosittuja.

– Niinpä Coco menetti valtaansa, ja loppujen lopuksi kukaan ei välittänyt siitä, mitä hän teki, Lagerfeld on sanonut.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Kuva: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja