Karita Tykän puolisoa näkyy harvoin julkisuudessa – julkaisi nyt Instagramissa kuvan liikemiesrakkaastaan ja pojastaan: "Elämäni miehet"

3:31
Karita Tykkä kruunattiin Suomen kauneimmaksi vuonna 1997.

Karita Tykkä on ollut yhdessä liikemiespuolisonsa kanssa toistakymmentä vuotta. 

Vuonna 1997 Miss Suomeksi kruunattu Karita Tykkä on ollut naimisissa jo lähes 12 vuotta Petri Tykän kanssa. Pariskunta ei ole kuitenkaan vuosien aikana esiintynyt usein yhdessä julkisuudessa eikä Karita tuo usein puolisoaan esille sosiaalisessa mediassa. 

Karita julkaisi nyt mielen ja kehon hyvinvointiin keskittyvällä Instagram-tilillään harvinaislaatuisen kuvan, jossa on hänen miehensä sekä heidän yhteinen poikansa. Kuvassa isä ja poika kävelevät rannalla. Pariskunnalla on vuonna 2010 syntynyt poika. 

– Rakkaat. Elämäni miehet. Päivänsankari löytyy kuvan etualalta – hän, joka ei näkyvyyttä kaipaile tai somesta perusta. Onnea rakas. Ihana vanhentua ja kulkea kanssasi – juhlia syntymäpäivääsi, nyt 17:sta kertaa, jos laskin oikein...Onnea, terveyttä, iloa ja rakkautta – kaikkea parasta nyt ja tulevassa, Karita kirjoittaa. 

Karita on ollut liikemiespuolisonsa kanssa yhdessä noin 17 vuotta. Ex-missi avasi salaista arkkuaan parisuhteeseensa liittyen blogissaan kesäkuun alussa. 

–  Matkalla on ollut ylä- ja alamäkiä – mutta edelleen rakastamme, haluamme ja valitsemme olla yhdessä, hän kirjoitti postauksessaan.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja