Karita Tykkä on ollut liikemiesrakkaansa kanssa yhdessä 17 vuotta – avautuu blogissaan parisuhteestaan: "Matkalla on ollut ylä- ja alamäkiä"

3:31
Karita Tykkä kruunattiin Suomen kauneimmaksi 23 vuotta sitten.

Karita Tykkä kirjoitti avoimesti parisuhteestaan blogissaan.

Vuoden 1997 Miss Suomi Karita Tykkä ei ole liiemmin kommentoinut pitkää parisuhdettaan julkisuudessa. Nyt hän kuitenkin avasi salaista arkkuaan kertomalla tuoreessa blogipostauksessaan siitä, miten koronatilanne on vaikuttanut hänen parisuhteeseensa ja miten heidän rakkauselämänsä yleisesti voi.

Ex-missi on ollut yhdessä liikemiespuolisonsa Petri Tykän kanssa noin 17 vuotta. 

–  Matkalla on ollut ylä- ja alamäkiä – mutta edelleen rakastamme, haluamme ja valitsemme olla yhdessä, hän kirjoittaa postauksessaan. 

Tykkä kirjoittaa, että osaan parisuhteista koronatilanne on voinut vaikuttaa, kun on joutunut kohtaamaan omilta kiireiltään toisen kotona. Heillä tilanne ei ole kuitenkaan vaikuttanut niinkään, sillä molemmat ovat tottuneet tekemään töitä kotonaan omissa työhuoneissaan. 

– Mutta kyllä pinnakin aika-ajoin kiristyi – huomasin tiuskivani etenkin pojallemme, joka ei ansainnut kiukkuiluani. Lukuisten töiden peruutumiset, kotikoulu, huoli ja pelko tekivät tehtävänsä. Sain käsiteltäväksi uusia puolia itsessäni, pelkoja ja uskomuksia, jotka olivatkin odottaneet tulla nähdyiksi. Olosuhteet saivat minut näkemään kirkkaammin, arvostamaan enemmän, päästämään irti ja paljon muuta.

Pariskunnalla on vuonna 2010 syntynyt poika. 

Ex-missi paljastaa, että hänen ja miehensä rakkauselämä voi tällä hetkellä hyvin. 

–Totesin, että olemme hyvä tiimi, jonka kantavana voimana ovat läsnäolo, kuuntelu, yksilöllisyys ja yhteinen halu olla yhdessä, yrittää ja kulkea samaan suuntaan. Olen myös välillä pohtinut, miltä asia toisen näkökulmasta kuulostaa ja yrittänyt ymmärtää  – miettinyt, miltä jokin asia mieheni silmin näyttäisi ottaen huomioon hänen mielentilansa, kokemuksensa, menneisyytensä ja sen hetkisen kapasiteettinsa. Olen oppinut ymmärtämään häntä huomattavasti syvemmin, hän kirjoittaa. 

Lue koko postaus täältä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja