Kari Tapion lesken hautajaismusiikki herkisti Reijo Taipaleen: Tippa tuli linssiin

75-vuotias iskelmäkonkari Reijo Taipale osallistui yhdessä vaimonsa Anita Taipaleen kanssa Pia Viheriävaaran hautajaisiin.

Kari Tapion lesken, Pia Viheriävaaran siunaustilaisuus järjestettiin perjantaina Espoossa, Tapiolan kirkossa. MTV.fi osallistui Viheriävaaran hautajaisiin lähipiirin luvalla.

Herkässä tilaisuudessa kuultiin Pian lempimusiikkia. Kahdeksanhenkisen orkesterin kanssa esiintyivät Dimitri Keiski, Suora lähetys, Ilpo Kaikkonen, Johanna Iivanainen ja Saska Helmikallio.

Luonnollisesti tilaisuudessa kuultiin Kari Tapion esittämiä kappaleita, kuten Myrskyn jälkeen, Mun sydämeni tänne jää, Kuin taivaisiin ja Valoon päin. Yhteensä tilaisuudessa oli yksitoista musiikkiesitystä.

Noin sadan hengen hautajaisseurueeseen kuului niin Pian ja Karin ystäviä kuin sukulaisia. Myös monia musiikkipiireistä tuttuja kasvoja kunnioitti Pian poismenoa. Herkissä hautajaisissa ei peitelty tunteita ja tervehdyksissä lohtua monille toi se, että Pia on nyt päässyt Kari Tapion luo. Kari Tapio menehtyi vuonna 2010 ja suru sekä kaipuu seurasivat Piaa ihan hänen viimeisiin päiviin asti.

Hiljattain 75 vuotta täyttänyt iskelmäkonkari Reijo Taipale kertoi MTV.fille tunnelmiaan tilaisuuden jälkeen.

– Pia oli perhetuttava noin 40 vuoden ajan. Kari Tapiosta puhumattakaan.

Taipale kertoi koskettavan tilaisuuden vedonneen hänen tunteisiinsa.

– Kyllä siinä tuli tippa linssiin. Tilaisuudessa oli niin hienot musiikkivalinnat. Suojelusenkeli saa minut aina itkemään, näin on ollut ihan pikkupojasta asti, hän summaa.

Suojelusenkeli laulettiin tilaisuuden loppupuolella herkkänä yhteislauluna.

Lue myös:

    Uusimmat