Kari Aihinen ja Jaakko Saariluoma julkaisevat ruoka-aiheisen kirjan – näin idea syntyi!

10:56
Mitä kirja pitää oikein sisällään? Katso videolta koko haastattelu!

Kari Aihinen ja Jaakko Saariluoma julkaisevat ruokakirjan. 

Keskusteluohjelma Kesäterassi  jatkui uusin jaksoin maanantaina 5. heinäkuuta. Kauden starttijaksossa Lorenz Backmanin jaTuija Pehkosen vieraiksi saapuivat  Kari Aihinen ja Jaakko Saariluoma sekä Erika Vikman.

Parhaillaan pyörivää Illallinen äidille -sarjaakin luotsaava Aihinen ja Possesta tuttu Saariluoma julkaisevat syksyllä yhteisen ruoka-aiheisen kirjan. 

Saariluoma kertoo olleensa hyvä tekemään ruokaa, mutta halusi oppia kokkaamaan. 

– Minulla on ollut mielenkiinto ruoanlaittoon jo varmaan 20 vuotta ja olen pitänyt itseäni hyvänä ruoanlaittajana. En ole koskaan kokenut, että olen osannut kokata. Olen piinannut kaikki mahdollisia kokkeja, kaikilla mahdollisilla kysymyksillä, kun olen heitä nähnyt. Kape sattui tulilinjalle aika usein, Saariluoma kertoo. 

Aihisella on hallussaan kaikki salaiset aseet ja opit ja hän päätti ottaa Saariluomaan koronan aikana yhteyttä. 

– Koronan aikana oli aikaa funtsia, mitä pitäisi tehdä. Ajattelin, että tehdään Jaskan kanssa kirja. Me ollaan kuvattu sitä mun himassa, hän kertoo. 

– Mun mielestä on ero siinä, että osaatko toteuttaa reseptejä ja osaatko kokata. On hienoa katsoa ihmistä vierestä, joka osaa kokata. Kapehan kokkaa kuulollakin. Kokattiin kalaa ja Kape sanoi katsomatta, että nyt se on valmis. Se kuulosti oikealta, Saariluoma muistelee. 

Katso koko haastattelu ylhäällä olevalta videolta!

Kesäterassi arki-iltaisin klo 19.30 alkaen mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla. Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa.

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja