Julkkiskokki Kape Aihinen kokee joutuneensa muuttamaan käytöstään – kertoo tilanteestaan: "Se harmittaa minua rehellisesti"

5:06
Julkkiskokki Kape Aihinen avoimena erosta ja uuden rakkauden mahdollisuudesta

Julkkiskokki Kari Aihinen saa paljon palautetta seuraajiltaan.

Vuosien ajan kokkiohjelmissa persoonallisella tyylillään ilahduttanut kokki Kari ”Kape” Aihinen kuvaa parhaillaan Kaappaus keittiössä -sarjan seitsemättä tuotantokautta. Uudella kaudella tullaan näkemään erilaisia perheitä ja uusia ongelmia. Aihinen kertoo, että ruokaongelmien taustalla on yleensä joku syvempi ongelma.  

– Yleensä siellä on joku muu ongelma kuin ruuan kanssa. Jaksaminen tai perhepoliittinen ongelma. Olen aina sanonut, että se on 70 prosenttia Dr Philiä ja 30 prosenttia Jamie Oliveria, Aihinen kuvailee ohjelmaa.

Aihisen mukaan ohjelman katsojat voivat samaistua perheiden tilanteisiin, mikä on yksi formaatin menestyksen salaisuuksista. Myös miehen oma asenne on iso vahvuus.

– Varmasti ohjelma juttu on ollut se, että osaan heittäytyä perheen tunnelmaan ihmisenä, enkä Kape kokkina. En näe sitä perhettä ennen kuin vasta kuvauksissa.

Kape kertoo saavansa sosiaalisessa mediassa paljon palautetta. Pääasiassa kaikki on positiivista ja miestä pidetään ”hyvänä tyyppinä”. Joukkoon mahtuu myös arvostelevaa kommenttia, mitä useat julkisuudessa olevat henkilöt saavat.

Tämä on tehnyt miehestä varovaisemman, eikä Aihinen enää puhuu asioita niin suoraan kuin ennen.

– Se vähän harmittaa minusta on tullut vähän varovainen. Sanot tai olet sanomatta, niin aina joku suuttuu. Se harmittaa minua rehellisesti, että on aina niitä mielensäpahoittajia vaikka olisi kuinka oikeassa tahansa. Toivoisin, että maailmasta ei tulisi sellainen, ettei voisi sanoa mitään tai mitä vaan.

– Ei uskalla aina ihan kaikkea ladata mitä sydän kantaa sisällään.

Mies kertoo, ettei aio murehtia aiemmista kohuista, jotka ovat nousseet hänen sanomisistaan.

– En hirveästi jaksa katsella peruutuspeiliin. Laitan enemmän kaasua silmään ja menen eteenpäin. Elän elämää täysillä joka päivä.

Aihinen erosi pitkäaikaisesta kumppanistaan vuonna 2019. Videolla hän kertoo, miten hän on jaksanut eron jälkeen ja onko uusi kumppani jo löytynyt.

Kaappaus keittiössä alkaa syyskuussa mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla.

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja