Kokkisodan uusi tähtikokki Sirly Ylläsjärvi toteutti unelmansa: "Olen aina haaveillut, että saisin kävellä ulos tuosta jääkaapista"

1:49
Hän on Kokkisodan uusi kokki!

MasterChef Suomi -ohjelmasta tuttu kokki Sirly Ylläsjärvi tähdittää nyt Kokkisotaa.

Kokkiosodan uusi kausi alkaa Maikkarilla torstaina 13.5. MasterChef-kilpailijana tunnettu Sirly Ylläsjärvi on Kokkisodan uusi tulokas. Ylläsjärvi kertoo haaveilleensa ohjelmaan pääsystä pitkään.

– Jännitti ihan hirveästi ja pohdin pitkään, että uskallanko lähteä, kun tiedän että tämä on kilpailu. Olen aina haaveillut kävellä ulos tuolta jääkaapista ja en voinut uskoa, että minä voisin olla yksi nästä kokeista, Ylläsjärvi kertoo.

Kaksi kokkia, kaksi vierasta ja 20 euron kauppakassi. Rakastettu Kokkisota tarjoaa aina yllättäviä elämyksiä, kun tällä yhtälöllä loihditaan 20 minuutissa upea ateria.

– Totta kai joku raaka-aine voi olla tiukka, koska meillä on rajallinen aika.

MasterChef Suomi -ohjelman neljäs sija antoi hyvän pohjan uudelle haasteelle.

– Luulen, että se oli aika hyvää harjoitusta tätä varten. Kun kamerat lähtivät pyörimään, niin minulla oli aika itsevarma olo tästä, Ylläsjärvi kertoo.

Kauden mittaan kokkauskisaan ryhtyviä parivaljakoita ovat:

Marco Bjurström ja Arja KorisevaMartina Aitolehti ja Esko EerikäinenHelena Ahti-Hallberg ja Janne VirtanenJenni Poikelus ja Ali JahangiriJohanna Rusanen ja Janina FryMaarit Poussa ja Pete LattuSusanna Laine ja Emma Kimiläinen.

Kokkisota, 5. tuotantokausi mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla torstaina 13.5. klo 20 alkaen.
Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja