Minna Kuukalle tuli MasterChef VIP -voiton jälkeen hetkellinen ähky: "Tuntui, etten hetkeen pilko tai paistele yhtään mitään"

2:37
Minna Kuukka kruunattiin voittajaksi MasterChef VIP -finaalissa!

Radiojuontaja Minna Kuukka voitti MasterChef VIP -kilpailun.

Radio Novan aamujuontaja Minna Kuukka nappasi MasterChef VIP -ohjelmasta voiton kotiin. Kuukka hurmasi kokkaustaidollaan niin ohjelman tuomarit Kape Aihisen, Sikke Sumarin ja Tomi Björckin kuin ohjelman katsojat.

Voittoa Kuukka ei olisi voinut kuvitella.

– Kysyin tuotannolta ennen mukaan lähtöä, että pitääkö tässä olla huippukokki, sillä olen perusperheenäiti. En mitenkään voinut kuvitella, että ihan tuonne asti pääsisin, Kuukka kertoo MTV Uutisille.

Kuukka tiesi jo ennalta, että neljäntenä kisasta tippunut Olga Temonen on varsin hyvä kokki. Finaalissa tubetähti Miska Haakanan kokkaustaidot hurmasivat hänet täysin.

– Hän on jäätävän hyvä tekijä, innovatiivinen ja rohkea. Kun on vielä niin nuori, niin mitä hän oikein minun ikäisenäni tekee. Kyllähän minulla oli kokkausetu ihan kronologisista syistä, Kuukka naurahtaa puhelimeen.

Kisassa radiojuontajalle aiheutti haasteita eniten se, kun mitään ei voinut tarkistaa netistä.

– Olen aina huono ollut painamaan määriä ja suhteita mieleeni, esimerkiksi leivonnassa. Se oli haastavaa kun niin ei voinut tehdä. Me emme saaneet ottaa keittiöön edes puhelimia.

Kuukka muistelee lämmöllä kesällä kuvattua ohjelmaa. Hän paljastaa, että kuvausten jälkeen kokkaukseen tuli hetkellinen ähky.

– Se oli niin intensiivinen jakso, että tuntui ettei hetkeen pilko tai paistele yhtikäs mitään. Tarvi pienen puhalluksen ja Wolttia pöytään, Kuukka naurahtaa.

Kuukalla ei ole sen kummempia suunnitelmia kokkausuransa suhteen.

– Tämän vallitsevan tilanteen vuoksi ja teini-ikäisten ollessa kotona on saanut tehdä kaksi lämmintä ateriaa päivässä, joten on saanut ihan tarpeeksi soppakauhaa heilutella. Korona-ajan vuoksi ei mitään kummempia dinnereitäkään ei ole ollut.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja