Kari Aihinen muistelee kohun aiheuttaneita kommenttejaan: "Varmaan yksi meidän avioeron ensimmäisiä nauloja arkkuun"

1:31
Videolla Aihinen kertoo avioerostaan.

Kari Aihinen muistelee kohun aiheuttanutta kommenttiaan Yökylässä Maria Veitola -sarjassa.

Yökylässä Maria Veitola -sarjan seuraavassa jaksossa 29. lokakuuta Maria Veitola matkustaa Kape Aihisen luokse. Aihinen ja Veitola aloittavat yökyläilyn Turusta, huippukokin kotikaupungista. Vaikeasta vuodestaan toipuva Aihinen kertoo rehellisesti ravintola-alan raadollisuudesta sekä paljastaa Veitolalle tavaramerkkihiustensa salaisuuden.

Jaksossa juontaja kysyy huippukokilta myös tämän kolmen vuoden takaisesta kohukommentistaan. Tuolloin Ylen Puoli Seitsemän -ohjelmassa vierailleen Aihisen mukaan naisen rooli äitinä on yksi merkittävä syy siihen, miksi huippukokkien joukossa on niin vähän naisia.

– Mimmit synnyttävät ja ovat sitten kotona yhden tai kaksi vuotta, miten sitten ovatkin äitiydet, raskaudet ja imetykset. Kyllä se vaikuttaa, koska tämä on niin raju ala, hän sanoi tuolloin ohjelmassa.

Miehen lausunnot aiheuttivat melkoisen kohun ja Aihiselle sateli palautetta. 

– Mulle on nyt ihan sama, mun nahka kestää mitä vaan. Sanon mitä sanon, sitten pyydän anteeksi, jos loukkasin. Kun se alkaa vaikuttamaan perheeseen, vaimoon… Vaimolle vittuillaan duunissa, että oletko sen sovinisti-Kapen vaimo. Kassu tulee koulusta kotiin ja kysyy olenko sanonut televisiossa jotain pahaa, hän muistelee.

– Kyllä mä kärsin siitä tosi pitkään. Varmaan yksi meidän avioeron ensimmäisiä nauloja arkkuun.

Aihinen ja hänen Henriikka-vaimonsa jättivät kesällä 2019 avioerohakemuksen Helsingin käräjäoikeuteen. Lähes 19 vuotta kestänyt liitto päättyi lopullisesti tammikuussa. Parilla on kaksi kouluikäistä poikaa.

Miten paljon vastuuta Aihinen ottaa itse erosta? Katso ylhäällä olevalta videolta Veitolan ja huippukokin keskustelu!

Yökylässä Maria Veitola MTV3-kanavalla torstaisin kello 21

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja