Salkkarit-tähti Jarmo Koski ei usko iän tuovan etua MasterChef-kisassa: "Olen täällä oppimassa uutta"

0:45
Katso esimakua tulevasta kaudesta!

Jarmo Koski on kokannut aina perheensä ruoat. 

Salatut elämät -sarjasta tuttu näyttelijä Jarmo Koski, 69, laittaa itsensä likoon 2. maaliskuuta alkavalla MasterChef VIP -kaudella, jossa julkisuudesta tutut henkilöt kisaavat muita vastaan kokkaustaidoillaan.

Hän kertoi aikaisemmin MTV Uutisten haastattelussa hänen hänen poikansa suorastaan pakottaneen ohjelmaan mukaan. Jaksossa hän kuvailee vahvuutensa olevan nopeus. Tuomari Kari Aihinen kysyy mieheltä onnistuuko annosten valmistaminen tunnissa.  

– Vaikka silmät kiinni, Koski vitsailee. 

Hän ei usko, että iän tuoma kokemus auttaa kisassa. 

– En otakaan tätä kisan kannalta. Olen täällä oppimassa uutta ja ainahan sitä nuorilta oppii uutta. Sitä paitsi, kun täällä MasterChefejä paikalla, se on hyvä tilaisuus. 

Koski on ollut aina perheen kokki ja loihtinut aterian pöytään. Silloin kun lapset olivat pieniä, hän työskenteli lastenteatterissa, josta illat olivat vapaana, joten pienokaisten tullessa koulusta oli ruoka pöydässä odottamassa.

– Usein lapset toivoivat tiettyjä ruokia, kuten makaronilaatikkoa. Saatoin muunnella hieman reseptiä ja laittaa esimerkiksi koskenlaskijajuustoa ja parsakaalia joukkoon, hyvin upposi.

Myös erilaiset ruokakulttuurit ovat rantautuneet Kosken ruokapöytään ulkomaanmatkoilta. Koski vie ruokailijat makumatkalle niin Italiaan kuin Thaimaahan.

– Suosin kuitenkin ruoanlaitossa erityisesti suomalaisia raaka-aineita.


0:45
MasterChef-tittelistä kisaavat kirjailija Max Seeck, artisti Seksikäs-Suklaa, Radio Novan suosikkijuontaja Minna Kuukka, näyttelijä Olga Temonen, tubetähti Miska Haakana, toimittaja Anna Perho, remonttipiiskuri Perttu Sirviö, Salatut elämät -tähti Jarmo Koski, Teflon Brothers -yhtyeen Voli sekä mediapersoona Joel Harkimo. 

MasterChef VIP MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa ti 2.3. klo 20 alkaen. Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja