Kardashianin siskoksilla jäätävä riita – Kourtney jätti väliin jopa Kimin vauvakutsut

Kardashianin siskosten raju riita 1:35

Kardashianien tosi-tv-ohjelman 15 kausi alkaa myrskyisissä merkeissä.

Keeping Up with the Kardashians -ohjelman uudella kaudella Kim Kardashian on järjestänyt sisaruksilleen joulukorttikuvaukset.

Nainen on nähnyt paljon vaivaa kuvauksien suhteen ja tämän sisarukset eivät tunnu välittävän tapahtumasta juurikaan. Kuvauksiin myöhässä saapuva Kourtney Kardashian saa osakseen siskonsa huudot.

– Kukaan ei halua sinua kuvauksiin. Minä suunnittelen ja suunnittelen kuvaukset, joten emme halua sinua kuvauksin, Kim huutaa.

– Jos sinulla olisi joku liiketoiminta, mistä olisit innostunut, niin tietäisit, miltä tuntuu johtaa yritystä. Mutta kun sinulla ei ole, niin älä edes yritä ymmärtää, mistä puhun, nainen jatkaa huutamistaan.

Kourtney loukkaantuu siskonsa solvauksista voimakkaasti ja päättää olla menemättä tämän vauvakutsuille, mikä saa taas Kimin ihmettelemään Kourtneyn lojaalisuutta perhettään kohtaan.

Kardashianeiden tuoreet jaksot julkaistaan C Moressa maanantaiaamuisin, heti seuraavana aamuna USA:n ensiesityksestä. Suomenkieliset teksitykset jaksoihin julkaistaan seuraavan päivän aikana. 

Lue myös:

    Uusimmat