Kape Aihinen ravintoloiden ahdingosta: "Saan palkata ihmisiä ja se on minulle iso asia"

Julkkiskokki Kape Aihinen muistelee pitkäksi venynyttä Venla-gaala -iltaansa: "Otetaan vielä yhdet gin & tonicit" 3:26
Katso video: Kape Aihinen muisteli pitkään venynyttä Venla-gaala -iltaansa!

Tv-Kokki Kari "Kape" Aihinen avasi uuden ravintolan Helsinkiin.

Kokki ja Master Chef-tuomari Kape Aihinen avasi yhtiökumppaninsa Olli Kolun kanssa uuden ravintola Robuston Helsingin Punavuoreen. Turusta kotoisin oleva Aihinen kertoo MTV Uutisille projektin olleen haastava, mutta palkitseva. Hänen mukaansa jo muutaman kuukauden auki ollut ravintola on saanut valtavasti hyvää palautetta asiakkailtaan.

– En aio valehdella vaan kerron, että kyllä oli tiukat ajat joulu- tammikuussa. Ajattelin, että tuleeko tänne ketään. Aihinen pohtii.

Aihinen myöntää, että maailmantilanne ja ruoan hinnan nousu ovat aiheuttaneet päänvaivaa ja unettomia öitä. Hän kertoo, että useat ovat ihmetelleet kuinka tällaisena aikana uskaltaa avata ravintolaa. 

– Jokainen tietää, että tämä maailmantilanne vaikuttaa meidän alaamme. Tässä me nyt ollaan ja olemme tyytyväisiä, vaikka matka on pitkä. Yksi onnistunut helmikuu ei kuitenkaan sadetta tee kassaan, hän toteaa.

 Aihinen kehuu vuolaasti henkilökuntaansa ja iloitsee siitä, että pystyy tarjoamaan ihmisille töitä.

– Huippu henkilökunta, hieno mesta ja vakaa pankkitili. Saan palkata ihmisiä ja se on minulle iso asia.

Aihinen kertoo, että henkilökunnan lisäksi tyytyväiset asiakkaat ja hyvä palaute ovat hänelle voimavara. 

 

Lue myös:

    Uusimmat