Presidentiksi mielivä Kanye West kohautti Forbesin haastattelussa: ei ole koskaan äänestänyt – poliittiset linjaukset vetivät hiljaiseksi myös Kim Kardashianin

Presidentiksi pyrkivän Kanye Westin Forbes-lehdelle laukomat poliittiset mielipiteet ovat hyvin erilaiset kuin hänen vaimollaan Kim Kardashian-Westillä.

Räppäri Kanye West kohautti taannoin, kun hän ilmoitti pyrkivänsä Yhdysvaltain presidentiksi jo tulevissa vaaleissa. West oli aiemmin puhunut, että aikoisi ehdolle vasta vuoden 2024 vaaleissa.

Arvostettu talouslehti Forbes julkaisi tällä viikolla laajan henkilökuvan Westistä.

– Jumala vain antoi minulle selkeyden ja sanoi, että nyt on aika, räppäri ilmoitti.

Haastattelussa kävi myös muun muassa ilmi, ettei hän ole koskaan eläissään äänestänyt vaaleissa. Myös hänen puoluekantansa on epäselvä, vaikka hän on tähän asti profiloitunut istuvan presidentin Donald Trumpin tukijaksi.

West avasi Forbesin artikkelissa oman vaalikampanjansa lisäksi myös henkilökohtaisia, poliittisia kantojaan. Hän paljasti muun muassa sairastaneensa koronaviruksen ja olevansa rokotevastainen – myös tekeillä olevan koronarokoteen suhteen.

– Niin monet lapsistamme ovat halvaantuneet rokotteiden myötä… Kun puhumme siitä, että koronavirus tullaan pysäyttämään rokotteen avulla, olen todella varovainen, hän sanoi.

Insider huomauttaa, että West tuli samalla tuoneeksi julki erimielisyyden vaimonsa, superjulkkis Kim Kardashian-Westin kanssa. 

Lehti huomauttaa, että Kardashian-West on sikäli harvinainen julkkis, että hän on jopa niin rokotemyönteinen, että rokotutti koko perheensä heidän elämästään kertovan realityn Keeping up with the Kardashiansin jaksossa vuonna 2013.

Kardashian-West vei myös pariskunnan tyttären North Westin rokotettavaksi hinkuyskää vastaan, kun Kaliforniassa riehui hinkuyskäepidemia. Kesäkuussa 2013 syntynyt North oli tuolloin hyvin pieni ja taudin on kuvattu olevan pahimmillaan jopa tappava pienille vauvoille.

Sarjan jaksossa nähtiin, kuinka yksi Kimin sisaruksista empi, ottaisiko rokotteen vai ei, mutta myöntyi lopulta Kimin rohkaisemana rokotettavaksi, sillä ei olisi muuten saanut olla pienen Northin lähellä.

Daily Mailin mukaan Kim onkin pysynyt ainakin julkisuudessa hyvin hiljaa miehensä mielipiteistä sen jälkeen, kun Forbesin artikkeli ilmestyi. 

Lehti huomauttaa, että Kim ja hänen sisarensa olivat eräässä sarjan jaksossa myös Planned Parenthood -järjestön vieraana. Järjestö puhuu seksuaaliterveyden puolesta ja yksi sen pääsanomista on mahdollisuus aborttiin. Kim sanoi sarjassa seisovansa järjestön linjausten takana.

Pariskunnan avioliiton on kevään ja alkukesän aikana moneen otteeseen spekuloitu olevan kriisissä. Välien on hiiskuttu kiristyneen muun muassa siksi, että pari on joutunut ottamaan aiempaa enemmän vastuuta neljän lapsensa hoidosta koronakriisin takia. Pariskunnan on karanteenin aikana jopa kerrottu nukkuvan eri päissä hulppeaa luksustaloaan.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja